港怡醫院一名女病人死亡 據悉死者是港大教職員(3)

561 回覆
14 Like 8 Dislike
唔使返工咩?
唔使call客咩?
支持你去養和搞大件事

啲唔知係姑娘定係職員誹謗呀
20,000夠唔夠洗呀,使唔使賣屎忽呀?
波記員工, Alex偷懶啊
唔知班高層有冇Mon post呢?
我重申

有料就爆,廢話少講
使唔使瀨醫生袋底啊?
俾你知道左我alex黎架咋
你好嬲咁勤力查人講咩想起人底,警察幫唔到手咩?
最初見到個標題幾騎呢㩒入來見事情可能不簡單所以先間唔中入來跟跟機,但有少少睇唔過眼

當初唔入呢個po唔知原來啲sales可以直接approach醫生開單而唔係sell醫院採購部來準入產品,亦唔知呢類sales一樣可以去到咁劣

總括嚟講一定有人有心混洧視聽
1 如果真係當事人:
咁佢可能同Alex chan有個非比尋常嘅過節,甚至去到中後段都唔介意搲爛塊面,誓要拉埋佢一齊死
(機會甚低:個人物咁鮮明比著我係Alex chan應該offline報警告9佢個仇家)

2 如果係非當事人(聲稱所有人好笨柒未估到佢係乜水):
佢應該都好L憎個Alex chan,想假借當事人名義咬佢。但望返{3}樓主po 的內容,又講得出去日本自駕遊和用咩手機,應該是同業競爭對手/現任同事。
清如果你有mon po,係唔係要正視一下閣下的問題?

點講都好,Alex chan似乎人緣幾差,但都唔關單新聞事。最顯而易見都係:樓主係白卡

可唔可以唔好再take advantage of 死者嚟滿足你個人慾望?

希望死者有冤的話可以沉冤得雪
支持大家有料就爆
亦有可能Alex係公司比人bully
比著如果我係Alex,如果想繼續係同公司撈落去
都唔會隨便爆啦,實比人尋仇架喎
樓主又知S係Alex既supervisor
佢知道既野都唔少
咁警察又唔拉Kelvin Chan既?
九唔搭八又跳制
推咗咁耐陳腥冇理由睇唔到 要告誹謗都回應吓po 1醫護提出嘅質疑 人地成個過程寫哂出黎
典解任由件事發酵落去係咪唔知點駁
都唔知點解你成日要入黎比我撚
跳左去撚狗mode
比返居居俠我
輪流入黎比我撚
港怡醫院一名女病人死亡 據悉死者是港大教職員
https://lih.kg/3687219

故事從post 1 開始,加密內容要登入先睇到
合理解釋就係調查程序進行緊
咁大單,真係無野既實會出聲明啦
Hi
Alex 出返嚟俾我撚啦?
養唔養到女朋友架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞