COLLAR討論區 (983) Gao主持《不一樣的爸媽》下周首播!終於有團歌上ChillClub榜!

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
星4 20強仲有邊個未出道
唔知隻狗會唔會去市集
(等領養)
暴谷尋日俾muta蝦
張gif我用緊
Tenga 穎蕎?
出嚟啦
你都反暴谷
黃澤林出戰法網,Now TV同全港市民一齊力撐!呢位年僅19歲嘅香港網球新星,近年愈見進步,繼三月成為首位打入ATP大師賽正賽嘅香港球手後,更成功以目前世界排名第180位嘅資格,出戰法國網球公開賽外圍賽,成為首位港將出戰大滿貫男單成人組賽事。

黃澤林喺外圍賽第一圈嘅對手,將會係24歲美國球手傑臣,呢場歷史性賽事將會喺周二下午5點30分,喺Now TV 630台免費直播^,大家記得準時睇直播撐Coleman喇!
禾都save低左
真係幾好笑
你係左口
成班乜粉反暴谷係乜料
羅大戈
又覆羅狗
Tenga 去返教琴
穎蕎做左失蹤人口
咁冇了
其他都出過道了
穎蕎我見有上過其他人youtube
https://www.instagram.com/p/C7OD83VJQ-8/
至於JACE與Marf同是新生代跳唱女歌手,預告會有Crossover演出,並互相欣賞對方,JACE指:「Marf 喺舞台表演時嘅眼神係最『キラキラ』,佢係我哋4個之中最青春,但係佢嘅眼神係最堅定,好似刀咁鏗鏘。」Marf則表示:「JACE最『キラキラ』嘅地方就係佢嘅Energy,成日令我招架不住!」

對佢哋嚟講,跟男生合作反而係最大挑戰,JACE話:「我同Marf合作,會想像到有咩火花,畫面會係點,但係同男生合作,我就覺得好困難。」Marf都有同感:「因為我哋女團好少機會同男生合作,所以同男生合作真係好大嘅挑戰。而另一挑戰,就係要搵辦法將我哋4個人嘅歌擺埋一齊而又make sense,既突出我哋每一個,又可以玩到好神奇嘅嘢。」Marf又覺得拉闊比女團表演更緊張:「4個人喺咁大嘅場表演,支撐嘅嘢大咗,我都好緊張。希望趁呢段時間,可以互相熟悉多啲,多啲安全感,做好今次嘅拉闊。」
又唔係我有野問牙日
唔問都覆你仲高端
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞