有圖!嘉盈係最能代表唔讀書就等於內涵低

460 回覆
1295 Like 155 Dislike
MK嘉盈:我話係就係啦
唔使咁認真
Informal場合 牙翁話炸左屯門佢先企屯門個邊
識呢個臭雞 嘉盈 個堆朋友
同佢本人一樣
全部Mk 臭 雞 賤種 港女 閪格
一定無老屈佢/佢個班朋友

吸引力法則,臭閪格港女圈
而家有卡姐係FH 佢就黎地位不保
身材又靚過佢
樣又順眼過佢
讀書又叻過佢
但佢嘈到唔好笑

最好笑係無啦啦爆2句嘅soho
佢話要屯門代表香港,咁佢都要講㗎,究竟係歷史定係被遺忘嘅國度? 究竟係邊一方面
佢一直就乜柒都唔講。

成班人都唔介題 成個討論都唔知討論緊啲乜鳩
負評 你老母臭閪啊 嘉盈圈臭雞閪格死港女
睇得試當真本身就冇咩內涵
咪玩啦 嘉盈而家基本上FH一姐
主持拍片都係佢
個乜鳩卡姐咪花瓶一個
咁認真做乜 有人設架麻
導演叫佢咗都要做架啦

不過我都覺得佢做自己
咪就係因為唔係真考試所以咪冇包袱咁9up囉
佢開場白都話「為左個討論更加有娛樂性一d所以先講屯門」
真考試一早收左檔啦
師兄第一次睇口試王?
呢個節目一向玩膠
唔使咁認真
嘉盈中學咩都俾人睇哂啦,幾正既
你點有的?
Btw好撚正
一姐我覺得夢雨似D喎
個再食就中風幫佢加了不少人氣
另一方面睇
邊個搵錢多啲
邊個知名度高啲
邊個對社會影響力高啲
之前睇過已經覺得佢哋飲醉酒唔知傾乜鳩
嗰個鬥大聲個個都冇point
咁我認為佢開得口試王呢一個topic出嚟

我都想睇啲有啲學術性嘅討論

侮辱咗口試
唔係掛,佢幾時行緊才女路線
條mk妹真係好撚嘈 又無point,翁雖然吸仇恨,但佢講d野係有理據,只係表達既方式 鳩少少 。 如果依集 唔係搵依條mk妹,應該高質好多,不過算啦,個節目都係想鳩鳩下 懶搞笑啫
咁都要俾論點? 如果要以最被忘記嘅話周圍都被忘記啦屌你老母屯門 元朗,我都一年唔入一次啦

要有娛樂性,佢都要比point出嚟㗎

佢只係好理性,咁樣發現所以就加晒大家分

觀眾低質留言自然低質
佢都講明係為節目效果先揀屯門 擺明係詭辯
但在場冇人邏輯擊退到姐
我都淨係睇左佢地個開場白就算
不過就係睇完個開場白就知唔駛認真
之後就熄左
其實依d節目,
有d嘉賓又唔係太出名,
但又要食injoke既人設真係窄窄地,
唔睇開既根本唔get佢係到做緊咩
我戇鳩鳩硬食28分鐘睇佢哋講廢話

我諗都有唔少人就係聽咗Alex頭嗰幾句睇咗10分鐘唔睇跟住就起勢咁讚

收皮啦,根本就冇point 佢嘅論據根本就唔清晰

你要講屯門大把野比你講啦,佢淨係講到少少

已經講屯門講得唔好,仲要俾人咁樣讚

仲要最尾評分俾8分 收皮啦豬文
算喇 你估真係認真玩當dse口試咩
愈嘈愈肉酸愈多noise
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞