(求救) 交友app食咗個處女 依家話比我搞到憂鬱要告我

103 回覆
29 Like 905 Dislike
介紹返先 小弟今年21
一直以嚟都有搵開sp 大部分都係ons
小弟就係享受呢種不斷換嘅快感
直到今次遇到一個處女A(自稱) 佢24
雖然係年上 不過處女呢個屬性好吸引我
雖然不是未約過處 但之前約嘅都stage4就算 無破佢地
所以今次約A都好興奮 小弟雖然玩得多但都好少同處女做愛

做嗰陣當然開心啦 任屌任教 睇得出A無咩經驗 姿勢唔識擺又唔敢講野 下面有緊到差d入唔到去 就算唔是處體驗都好正
但雖然屌得開心 但小弟就係一個鍾意沾花惹草嘅人所以都無打算keep住做sp落去

結果A就一直ig Chur我 搵我
我明覆話sorry 拒絕左A 但A依然繼續搵我
仲反而道歉話佢真係冇性經驗所以乜都唔識..怕我因為咁唔理佢
story又po自己有憂鬱 頂唔順之類
但最後見我都係唔理佢dm就block左我

咁我以為件事就咁完
結果佢突然dm我話要告我
話我搞到佢有精神問題 又話宜家好憂鬱
又閙我唔戴dom之類(佢嗰陣又唔反對...)
雖然我有對話記錄係show到大家願意做sp
所以絕對無強姦或者欺騙之類
但因為呢件事導致佢精神出現問題我就唔知要唔要賠...

後話:
其實我係幾內疚的 其實我地識左兩個月 一開始我就有同佢講我只係搵sp 我試過約佢一次 不過佢無ready好就拒絕左 然後我都say ok 就再無後話了
點知過多一個月之後佢突然搵我 處女送上門我就當然唔客氣啦 估唔到最後會導致呢個情況 如果有得重新開始我會拒絕 我知好多人都重視第一次 但我以為佢搵得我即係佢ready好 或者佢有幻想過我會負責 但事實就係我唔係呢種人 否則我又點會話係嚟搵sp呢

利申:我朋友
最後嗰句利申多咗啦
真係係我
真係唔係我
免費既最貴
下次唔想煩正正經經叫隻雞啦
唔想見報
神嘅考驗, 加油
又開膠po
假膠作故
其實究竟d人覺得用交友app搵真愛係乜心態
同埋樓主都講明搵sp 個女仔都chur
玩唔起個女仔就唔好比隻豬交友app識既人
晴報:21歲港男玩一夜情 搞到女方抑鬱
So Ching搵Sp?因為呀Mo幫唔到佢
唔駛認真
睇到user name就知係派膠post
睇user name
負評,上一頁
已封鎖會員 阿Mo(神嘅考驗)完全封鎖
港女又贏

karen 嘅her body her choice 前設係乜都係男人錯,女人永遠係受害者
要屈你就屈你
咪就係

利申:唔係我,係我朋友
link?
我屌 冇睇名 認真睇左8成內容

不如做網絡作家啦 咁撚豐富
師兄,唔好沉船
一邊就話冇處女食,呢度就話食處女,不如出櫃算
我想知用邊個app, 可以pm我嗎
咪扮拍下拖
等佢有一日頂唔順你飛你咪得囉
還掂你都係一條仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞