[JFFT] 只是為了好玩的團隊 2024討論區(120) 不再是網絡孤島 - 雞翼是原罪

1001 回覆
12 Like 13 Dislike
feel到顏教本身都有一絲留戀
但過埋今晚冇lu
咁講真搵人呻好平常 bobo易上頭都唔係新聞 嗰單野最衰都係爆嗰條友
算啦過咗去都返唔到轉頭,收拾心情去黑魚子醬同玩泡泡浴仲好
有冇整合
認真 點會揀同KFC講心事 有睇開圖奇都知條仆街係乜人
當條條女都係雞 出名爆爆王 乜撚都夠膽講 你講得俾佢知 仲要錄埋音 BOBO真係信錯人
師兄 你好重口味
唔爆點有花生食
BOBO太神經質仲要搵錯人呻真係只能怪自己
同呢啲人講心事醒極有限
咁KFC唔開Twitch 同顏教單野又有咩關係?
佢圖奇個個都問問過價咁滯
KFC呢啲垃圾俾人永BAN完都出得返嚟
如果男方換第個唔係顏教
你痴9線
依家佢哋wts 要問過你呀
Bobo 中意同fd講 同屋企人講 同乜人講都得架
上面咪打左一次囉 無撚啦啦 wts 錄音俾人但開台播曬出嚟 咁可以點
佢都係利用個平台叫雞啫
佢條撚樣 話咩最後一日呀 twitch開台
仆佢個街 玩野
又話咩失望 一肥一瘦 大家睇路 小心啲假人
轉個撚頭 播人d錄音 搞大件事
佢同邊個講係佢嘅自由
佢唔想人講嘅話咪唔好同啲會直播嘅人講囉
又要互相尊重 又要笑人donate on9仔 咁姐係你就得 人地就唔得 你笑都係尊重 顏教唔直播講,分咗手去flirt女就係唔尊重 nice logic
但佢以前唔係同顏教好FD咩
未到FD掛 係KFC送訂送得多
送咗千幾個訂 雖然係土耳其訂
咩料、我係咪入錯post
佢個錄音 唔係錄俾其他人聽
佢係錄俾kfc 佢話kfc 課金 你個on9 仔
佢唔係話 donate 既人係 on9仔
你明唔明
佢由頭到尾同緊人wts 唔係上人哋個台到爆人大鑊
其實你明唔明 識唔識睇中文
其實同得kfc講同爆大鑊冇分別
條友真係全圖奇最痴線 直播callg 爆人樣 問價乜都做齊
真係唔明bobo點會揀同kfc講心事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞