[警世]真係唔好信大陸女人嘅甜言蜜語

17 回覆
46 Like 3 Dislike
早排睇完何生何太同埋提款基單野有感而發 點解香港男人會咁on9咁低賤

是咁的 話說有個朋友幾年前唔知點樣識左個大陸妹做sp
兩個人無耐之後去左轉日本 而所有花費都係我朋友出
佢話旅行嘅時候佢見到大陸妹間唔時同一個男仔 text啲flirting messages 咩掛住你想見你嗰類
但我朋友聲稱自己無理到同清楚自己做緊咩 佢話一直都當有得食就食下同埋佢隔多排就返澳洲 無諗住認真

咁去完日本返到香港 個陣時凌晨4點幾5點
準備走嘅時候 我朋友問條女去邊洗唔洗的士兜埋佢
條女竟然話有人黎接佢
我朋友心諗凌晨4點幾接機肯定係條仔 唔知係佢條仔男朋友定係追求者
點都好 我朋友梗係急急腳走左 廢時比條仔見到

點知返到去無耐 條女問我朋友訓未想上佢度訓 我朋友當然係食得唔好哂就比佢上黎
上到黎之後 我朋友就開始好奇問接機嗰條仔咩料啦原來嗰條仔嗰時係溝緊佢 凌晨由柴灣揸車入機場接條女食早餐 然後再送佢過黎我朋友到
最後仲要放工過黎接返條女再車佢返去上大陸 嗰時我朋友睇到條仔揸架啱啱落地嘅c仔

我同我朋友聽到之後都好頭痛
心諗香港男人點解擺到自己咁低咁on9 溝大陸妹都算 仲要比人撚都唔知
佢話咁都唔怪得條仔 因為條女好識玩好識氹男人同埋都幾收得埋下 若然唔係佢都幾玩得同知道自己做緊咩 佢應該都會沉埋船

講左咁多 都係想奉勸各位巴打要小心 大陸女人真係好識玩 唔好一味鍾個頭埋去 到時真係人財兩空
呢挺女 玩下就算架啦 你上頭你既事
樣身材點?
大陸女人=雞

好似太陽東邊升起咁

唔會變
睇過相幾高 腳長波大
呢d雞屌都驚有性病啦
大陸妹陰道武器很強
諗起嗰條仔可能連波仔都無得揸就覺得有啲慘
我的朋友就是你
sp就sp,請人去日本全包咁冇腦㗎,你都唔好得去邊啫
唔係佢精,永遠係你好cute蠢
或者果條友都好似你朋友咁
只入係玩玩下
只不過未溝到咪殷勤d
咪係,攞舊錢去日本屌到賓州損啦
你朋友贏晒啦
垃圾廢男先會娶大陸婆
大陸妹好識氹男人,尤其香港男人成世處於女人嘅下位,所以好容易中招

保持理性,得閒買吓禮物就算,隨時甩到身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞