突發!Sunny哥哥返嚟啦!

572 回覆
468 Like 659 Dislike
今次表演食屎定吞精!
睇黎洗晒d錢
支持復出
]
反而冇留意佢之前原來咁瘦
講真係真係多小學雞睇佢,
佢影響既係心智未成熟既小朋友
本就應該更謹言慎行,
已經唔講佢鼓吹大洗買名牌,
仲要之後衰咁多野,
唔希望佢復出有咁難理解咩
可惜已經無得到再睇
11月中,Ming仔再以YouTube及Facebook直播形式與網民解釋自己對當時社會情況的見解,稱與支持者「有嗰句講嗰句」,不過內容卻引起反響。直播中他表明不會捐助「星火基金」,因捐助星火會等同支持「勇武派」,並認為「犯法就要拉」,又聲稱警方與示威者「兩邊武力開始對等」

11月18日,Ming仔在Facebook再發布相片,顯示以支票捐款100,001元至星火,再次觸動網民情緒,因一般而言「一元尾數」金額是作帛金之用,網民怒斥「你阿媽有冇教你幾時先係俾單數!」,認為他是「玩嘢」。事後他指是無心之失,將金額改為100,040元。

俾人屌先捐錢,差好遠咩
開始賣淘寳蛋白粉
11月中,Ming仔再以YouTube及Facebook直播形式與網民解釋自己對當時社會情況的見解,稱與支持者「有嗰句講嗰句」,不過內容卻引起反響。直播中他表明不會捐助「星火基金」,因捐助星火會等同支持「勇武派」,並認為「犯法就要拉」,又聲稱警方與示威者「兩邊武力開始對等」

11月18日,Ming仔在Facebook再發布相片,顯示以支票捐款100,001元至星火,再次觸動網民情緒,因一般而言「一元尾數」金額是作帛金之用,網民怒斥「你阿媽有冇教你幾時先係俾單數!」,認為他是「玩嘢」。事後他指是無心之失,將金額改為100,040元。

俾人屌先捐錢,差好遠咩
偉大的薪尼哥哥
許腎都有出story

豪哥哥no time no see對奶?
香港做錯野一係跑步,一係健身,再唔係開大信耶穌。

網友即刻全部原諒
Rock gor
呃鳩完小朋友錢 日日唔撚洗返工 得閒到做運動 用小朋友d錢嚟買嘢食
你食唔撚食得落啊
點解食唔落?大家都原諒咗佢
我都係
佢仲del 晒啲片 想睇返都無
佢地不嬲frd底
一直知
條片上左youtube熱門#1
真gym 撚見到呢d ego lifter 真心得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞