[條廢柴...] 大食懶張致恒搭港鐵有陣噏臭味 老婆發火問:使唔使賣身養埋你!

224 回覆
1 Like 84 Dislike

大食懶張致恒搭港鐵有陣噏臭味 老婆發火問:使唔使賣身養埋你!

藝人張致恒(Steven)與粉絲「雯雯」區燕雯奉子成婚,四年抱四育有四子,因二人經常鬧婚變又被人追數,日前雯雯更發恐怖「離開世界」宣言,令不少網民擔心。然而,Steven早前稱找到新工作,在尖沙咀的茶餐廳工作,近日有網民搭港鐵遇見他,未知是否為工作而坐車,不過雯雯今日(20日)就在限時動態冇開名,寸老公係大食懶:「屋企面臨咁大問題,每日只識瞓同屙,我使唔使賣身養埋你?到底你喺呢個世界生存為乜?」

話說回頭,Steven當日在港鐵頭戴漁夫帽及眼鏡,穿上累色Tee及鬆身褲,未有脫下背囊,坐在車廂內座位的最側位置。他全程非常忙碌,一直篤手機又錄音訊,間中才抬頭望一望身在何處。拍攝的網民留言:「第一次見到大明星,差點不認得錯過了。如果不是平時看新聞見他戴開那頂漁夫帽都不認得 #野生捕獲 #張致恒。」

不過有網民對拍攝者形容張致恒是大明星,不太認同:「想知道他是誰?」、「明星,好好笑」、「咁都叫大明星」、「幾時是大明星了」。有網民指張致恒「曾經紅過」:「佢後生都好靚仔,依家搞成咁」、「年輕時像混血兒很帥」。由於張致恒近年予人「財困」感覺,有網民嘲諷留言:「最尾幅圖錄音係咪問人借錢」、「救命!我覺得佢身上有一股噏臭味。」

雯雯又鬧人喇!

Steven港鐵被捕獲。

Well~
成日講佢做咩呀
有冇野咬?
肚餓呀
隔離條女小心啲 條友性上癮有條16cm肥鳩
覺得佢有陣味=/=佢真係有陣味
文盲?
人哋有番工
你50雯做過啲乜嘢?
嗰陣未有工人又話湊仔 番工不了
而家有工人咪又係番工不了
仲衰撚過張致恆
雯雯又唔離開世界喇?
福字麵
每日只識瞓同屙

漏左扑
條廢柴肯定扑嘢嗰陣用傳教士式擺老婆對腳上膊頭,用佢16cm巨腸出出入入,雯雯黑口黑面都忍唔住面都紅晒。

當feel到老婆個鬆閪都開始縮緊嗰陣,即刻右手反手喪捽佢粒豆豆,左手係咁彈佢粒lin!老婆高潮爽到癲但係唔忿氣只好揞住自己個嘴費事俾佢知有幾爽。

然後Steven粒聲都唔出就射咗,頂盡子宮口狂噴,費事出聲,出親聲雯雯都閪口閪面。

雯雯對住條廢柴咁耐都知佢射咗,一手推開Steven。Steven抆返條J出嚟,右手一揈,啲餘精滴晒落老婆個充滿橙皮紋嘅肚腩度。

雯雯:「屌你紙巾都懶撚得攞,唔撚死都冇用!」然後Steven又撻返落床撳電話:「肚餓呀。」雯雯:「食屎啦你去!」然後又著返套超黃睡衣去煮飯,因為冇錢嗌外賣。

一路炒餸一路口噏噏,一路揞住隻紅腫閪feel緊啲餘震。然後班細路開鎖匙入返屋準備開飯,拎啲公屋鐵碟出嚟⋯⋯
睇嚟好快有第五胎
賣到你慌佢唔推你落火坑咩
其實不嬲都無話過要離開世界,係連登班標題黨幫人谷人氣姐
俾佢生 俾佢生
那間茶記
如果唔係男嘅扎咗,分分鐘又嬲到咇多件出嚟
有冇諗過一切因佢而起
收皮啦 講到咁衰 自己又要比佢中出
煩到西咁,呢兩條友係一樣咁差
仲用黎做標題,屈得就屈,都係仆街黎
入黎就係為左睇呢篇野
仲以為咩驚天大新聞

等Steven都賣身先再開post啦
仲有呢張
點解冇曬錢都唔返工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞