BBC播鄭俊英醜聞紀錄片 勝利粗暴拉扯女子畫面曝光

318 回覆
288 Like 6 Dislike
唔認罪都係坐得2,3年
收晒安家費啦
唔爆響口就唔憂以後生活
以前未爆出嚟…

想知BTS幾時又有類似事件
熟人爆格偷走荷拉電話
但搵唔到個賊
https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1716195392.A.36E.html
最低賤一定有
韓國男人真係勁撚惡
你老婆晚晚比泡仔打?
冇人話有問題呀
只係證明持份者意見係可以入到國會
去韓國影結婚相
只有我中出滾大女人個肚再飛,OK? Ar ... Sor係滾大班肉便器個肚
仆街陷家產
還返具荷拉比觀眾
韓國D女權撚好激進同團結
只不過韓國真係父權社會 女人激進極都冇用

唔似得香港咁女人地位高過男人 仲要R著數
有錢男人成日玩死D女
基層女人一邊仇視基層男人 一邊想飛上枝頭變鳳凰

係基層男人既角度睇 女人係擇偶市場有優勢 嫁到有錢人等於刷第2次人生lottery 改運既機會多過自己 又唔洗服兵役浪費幾年人生 仲要男人壽命本來就短

同埋實際上韓國男人既自殺率高過女人一倍 同多數國家一樣 即係對大部份人黎講 係韓國做男人同多數國家既男人一樣都唔係好過女人
但係有關抑鬱症既專題通常淨係關注女人 哦 原來女人自殺係抑鬱 男人就唔係 男人自殺係想睇下棟樓有幾高既姐
係基層男人既角度睇 女人係擇偶市場有優勢 嫁到有錢人等於刷第2次人生lottery 改運既機會多過自己 又唔洗服兵役浪費幾年人生 仲要男人壽命本來就短
男人有既權利女人都有 男人有既義務女人唔一定有 法律方面又對女性偏袒 點解仲會有女人爭取女權?
南韓都有女人做到總統
佢如果仲係exo就join埋佢哋
尤其係佢哥哥講話
如果遲多幾日就可以做姑姐嗰下真係
其實佢係中國都做左鄭俊英做既野
可以叫係中國remote join左
佢哋成班好fd㗎
吳亦凡做嗰範同李勝利一樣
根本業務遍布亞洲
唯一唔同係吳亦凡蠢過李勝利好多
唔好講乜男權女權
呢班人完全無人性+心理變態

崔鐘勳邀請自己的女性朋友一起去滑雪,趁其酒醉失去意識和防範能力時進行侵犯,還把過程拍下來分享給不在現場的李勝利。

2016年鄭俊英在大邱簽售的前一晚,有一名女性在醉酒後撞到頭部失去意識,鄭俊英明明被對方頭骨撞地的陣仗嚇到了,卻還是沒放過她,和崔鐘勳以及其他友人輪流對其進行侵犯,還揚言這是自己“一生中的最有趣的夜晚”。

李勝利所開設的Burning Sun酒吧也確實存在問題,有女性消費者在喝酒後失去意識,醒來發現人在酒店並遭遇了陌生男性的侵犯。哀求或者因為惡心而嘔吐對這個男人來說都沒有用,他還強迫受害者擺出笑臉或者比V手勢拍照,以做被報案後狡辯“一切都是自願而非強姦”之用。
你話係就係啦
佢哋呢班卒仔都咁癲
可想而知後面有錢有權班客點玩法
oppa 條撚出名細
CLS 熟手到
嗰排好興㗎喎。
比人迷姦完後d女真係唔會知自己比人屌過?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞