未婚妻Chris本月28日提堂 李龍基:非常折磨!

8 回覆
2 Like 0 Dislike
On.cc
藝人薛家燕昨晚(19日)出席由電台節目主辦的補慶母親節晚宴,談及早前跟她到新加坡登台的「四大視帝」包括陳展鵬,羅嘉良,馬德鐘和黎耀祥被封為「新四大天王」,她說:「係觀眾話嘅,佢哋個個拍劇都深入民心,原來唱歌都咁有水準,(係咪合作登台長做長有?)係呀,已經有幾間主辦商聯絡我,但佢哋四個都好忙,個個都要拍劇,所以盡量就檔期啦。」

晚宴嘉賓李基龍專誠到場支持,他稱翌日要到南山為6月的演唱會做準備,不過是即日來回,因每天都要探望在懲教所的未婚妻王青霞(Chris)。他嘆氣謂:「佢瘦咗,正常遇到呢啲情況都會差啲,我自己就最近肥番少少,冇再失眠,因為睇開咗好多,之前的確食唔落又瞓唔到。」又笑言是keep fit的最好方法,認為凡事有好壞兩面。提到未婚妻的案件於今個月28號再度提堂,他認為應該會有一個答案,不諱言等待的心情很痛苦和折磨,但會盡力幫助未婚妻。
用完即贏‧人生贏家
基哥擔心佢唔坐監,就好快要娶佢
基哥即刻訓得又食得
都唔即刻啦,返咗幾轉大陸先睇開咗
搵人開解吓個春袋
今次霞姨終於望基伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞