17歲Yumi考完DSE染金髮轉形象 赴韓秘密練舞準備做練習生?

15 回覆
4 Like 11 Dislike
17歲鍾柔美(Yumi)2月開始閉關準備DSE後,便甚少更新社交網,直至上月底終於考完試出關,告別中學生身份的鍾柔美隨即改頭換面,一改乖乖女形象,染了一頭金髮以大個女造型示人。最近鍾柔美更秘密赴韓國練舞,打扮似足韓國女團成員。

鍾柔美開心打卡韓國知名舞室「1 million」。

鍾柔美韓國舞室大騷實力舞功
鍾柔美在社交平台分享自己去咗韓國知名舞室「1 million」學舞,更開心大曬與知名編舞師的合照!鍾柔美仲大方分享練舞時的影片,片中她正與一眾學生在舞室展示連舞成果,而Yumi的舞功可謂十分紮實,唔單止零甩step,仲跳得有板有眼,認真搶fo!

鍾柔美仲孖知名排舞師yoojung合照。

鍾柔美日前分享去韓國知名舞室學舞嘅影片。

網民激讚鍾柔美可以做練習生
鍾柔美實力嘅舞姿同埋出眾嘅靚樣,亦令唔少網民激讚可以做練習生:「Yumi可以去韓國做練習生」、「Yumi 太 outstanding,好似喺度教其他人跳舞咁樣!」、「跳得咁好仲以為係練習生」、「從來都唔需要懷疑Yumi既勤力,旅行都不忘去練習」、「都係勁舞風格啱Yumi」

唔少網民都激讚鍾柔美可以去韓國做練習生!

原文:
https://www.orientalsunday.hk/最新娛聞/鍾柔美-yumi-1million-韓國-跳舞-練習生-plt9-1279658/
一早就要唔知留起個垃圾台做乜鳩
計返應該差唔多完約 三小花分分鐘走哂
yumi - 韓國
windy - 美國
chantel - 紐西蘭
你就要返大陸
我不入地獄誰入地獄
希望三位妹妹走得甩
搵到錢先啦起碼
yumi加入itzy定illit好

TVB完全唔怕
因為中年好腥音班友可以完美接班

龍婷、譚輝智
TVB邊識呢啲
一個電視台思維點同韓團公司思維比
幾個移民撚
gigi好撚鍾意香港,留守本土,真手足
原來首勿念就係唱比佢三個聽

https://www.youtube.com/watch?v=PTrDaW8Sv2E
babymonster 襯佢風格
babymonster比佢姐妹windy霸左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞