嶺大迎新活動禁用「迎新營」字眼 禁不雅遊戲、發布親密合照

96 回覆
43 Like 90 Dislike
ocamp根本就係當你柒下柒下嘅時候,有人一棍打醒你

進入社會前,衝擊你觀感嘅迷你現實社會

有耶教用交朋結友嘅名義,招攬一班無乜防禦心嘅未來中產,個教會有目標咁傳教,咩貧富同等對待is rubbish。當你見證完或親身經歷過,你自然會對扮fd拎你著數嘅人有抗性。

又有班人利用自己嘅經驗社會地位,呃蝦條抽水flirt人扮大佬,最後都係拎著數拎優越感,你領教過自然會有抗性。

又有班人因為自己不受歡迎,喺度搞小圈子圍爐講事非,令自己feel comfort,辦公室政治生存之道學下點handle啦

仲有班天生摺,俾人杯俾人笑,咁依三年就諗下自己出嚟做嘢應該點

仲有太多,但普遍唔死得人,但出到嚟打真軍就無咁好彩了,輕則無咗份工,重則坐監都有機會。
聯合姐媽最盡責 含吹奶啜有方法
以為細個唔個 以為講”祖媽 “
「愛國愛港營」
組媽
想john,
男既咪又係博抽水
女既就想識優質盤
明買明賣 性明示 有哂訊號做交易
你同我一樣 係咁打錯字
到依家都睇唔透點解o camp一定要玩淫game
等你班ugc 連唯一最大福利
Ocamp 食女都冇埋

支持嶺大
要求8大ocamp 採取一樣措施
幾好,讚成
學生: 老seafood
多撚謝hku 條女
叫國安研討營、習近平思想學習營
呢d先正常
而家d垃圾00後讀屎片不知所謂
叫集中營囉
到最後.應該香港既大學都會實行呢D 規定
因為正氣會d唔會po上網
支語支心支那狗都唔撚多人Llike

支那狗Viktor_Sasha我屌你老母
呢樣唔准 個樣唔准 到時出生率又創新低唔好問點解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞