肉償引譁然 馬來西亞9歲女童沒錢賠橡皮擦 竟獻身抵債男同學還一次兩個 涉案者的年齡都低於10歲 令警方也震驚不已!

171 回覆
202 Like 6 Dislike
回教黨話女仔9歲就可以結婚
好心咪咁多幻想啦 身體發育都要時間嫁
人地吹下水你就當真
Ching 你年紀應該都幾大下定大陸落黎?
小三打飛機都叫幻想咁都講得出

我細個小三果陣上電腦堂,學校果陣IT唔發達,咸網啲網址又易記易search又唔block

個個男仔一傳十,十傳八,全班男仔9成都會識上咸網
大把人已經識睇AV,記住啲畫面放學去廁所打飛機

宜家仲方便,手機search AV已經大把野睇,講個關鍵字比隔離位,佢放學已經有得J 唔洗有電腦咁麻煩
咁早就認清社會現實
現實痴線過av
係囉 , 唔可以係女侵犯男
E.g. 技蘭 VS 阿福+大雄 ?
小學扯旗應該以為員係急尿,唔撚知咩事
但見到裸女會識興奮
馬拉有咁窮咩
早幾年做小學summer camp
排隊嗰陣有兩個3年班 女前男後咁攬住un 然後一齊大笑
心諗痴鳩線
諗起成日講午餐肉有閪屌果班傻閪
係咪㩒嗰款擦膠
pk dot com
條仔岀事

Under the Malaysian Penal Code (Act 574), Section 375, the specified age is 16;

Rape. A man is said to commit "rape" who, except in the case hereinafter excepted, has sexual intercourse with a woman under circumstances falling under any of the following descriptions: (...) Sixthly – With or without her consent, when she is under sixteen years of age

得she
細個借親我擦膠個啲都係肥婆黎
半價,等於送一Q
最後大個左咪又係肉償
係遲過呢單既主角姐
個兩個男同學要幾變態先可以對一個9歲嘅女同學起到機??
聽聞拜登有意收購擦膠廠
鮑鮑換包包 降格到 擦膠換性交
穆斯林超淫
想知玩咗咩
張家弟弟:可以喔
地獄笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞