馮智政:批評劉細良係無謂,呢D錯係人都犯,好難保他朝君體也一樣。

32 回覆
10 Like 23 Dislike

10日前潘東凱同徐少驊事件已經出哂黎

馮智政:係呢件事批評劉細良既人係無謂多餘。 劉細良出事係因為過往形象君子,而批評佢既人一樣係變相將自己塑造成君子,但因為其實喺人都貪錢搵錢,難保十年你會同佢一樣他朝君體也相同。 所以我就選擇唔批評佢啦。
佢今朝道咗歉喎。

原來佢都曾經畀劉細良話係鬼

露底啦
個死肥仔靠痴沈旭暉陶𠍇上位,都知佢唔係好人
想聽番劉細良話你係鬼
"你們中間誰是沒有罪的,誰就可以先拿石頭打她!"

喺劉細良眼中,所有人都是有罪的

好嘔心
搞掂個版權未?
條友做節目長氣又無POINT
真係當正自己係光明頂接班人嗎?
我聽講東講西仲好過
前排做 tesla fsd 個集露撚晒底
無計, 呢D左膠照計應該成日睇外國野識更多
但係條友做節目永遠就扮哂要正反看待
一係就覺得自己問左D好刁鑽既問題沾沾自喜
一係就重復一D標題背景,人地講既野攝時間
而自己係永遠無soundbite無急才無妙語無幽默

佢連19才子10分之1既能力都無
甚至乎, 連D老餅馬恩賜馬頂盛D通識都UPDATE過佢
呢條肥仔個博士學位讀完未
成日想學陶傑 一成功力都未有就喺度評時事
IG threads啲文濕鳩無病呻吟
唔明點解咁多fans
同嗰個方源一齊定單拖?
不要學某些政黨

話對家全部別有用心, 收人錢所以反對
重勁個成龍金句。。。好野
https://youtu.be/gBjFogmpX7M?si=utQq0qNL77kXTjy3
20240519「堅離地政經」馮智政將《鏡頭下的歷史》版權爭議,同何伯新何太相提並論,係咪侮辱咗陳橋叔?
呢條肥仔有乜好睇
訂閱得都係想睇沈旭暉
但成日都係條肥仔冇料扮四條
呃咁多錢我都想同佢君體相同
羅冠聰好人啲
白兵都評時事,有咩人唔可以?
白兵都得,估計匡智都無咩問題
白兵同佢老友摸魚仲呃到飯食都好神奇
發生係中国,每個人都拿起石頭打她
神係台灣,尊者係加拿大,不存在不完美的人和世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞