[恭喜阿仙奴勇奪英超亞軍!] 車路士球迷完季討論區

1001 回覆
162 Like 4 Dislike
我一直想知阿仙奴國安笑點係來自邊度
對馬車好撚侮辱
下季再係咁先講 隊波亂到仆街 同以前無得比
你地實牙實齒話等降班等散班
點知冇人敢賭=.=
有人入去留左句言

阿狗起佢底報國安 , 佢有份入Poly
[完季先黎齊腳] 車路士球迷完季討論區
https://lih.kg/CkQgmMX
#649 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
垃圾終究係垃圾
亞軍真係命中注定
麻煩psg 接埋彩花去
仲未有done deal
新安✅
阿狗吹到kai狗繼續踢中鋒 ,下年20+ goal
20年聯賽冠軍荒。多唔多?
以一隊豪門嚟計就肯定多,但拉長計比起傳統Big 6 阿仙奴無聯賽冠軍日子唔算耐。
利物浦最長頂級聯賽冠軍荒:30年(1990-2020)
曼聯最長頂級聯賽冠軍荒:41年(1911-1952)
曼城最長頂級聯賽冠軍荒:44年(1968-2012)
車路士最長頂級聯賽冠軍荒:50年(1955-2005)

我地唯有下季努力。

假如上季阿仙奴是一首《青春頌》,最後年輕犯錯導致失冠,那麼今季阿仙奴是一首《葡萄成熟時》:上季有力挺起胸膛好好作反過,縱然雨水沾濕兩眼仍無懼;今季過後仍差一點點,那就別讓失冠的淚白流,留低擊傷自己的經驗化為養份,願球隊從錯誤裡吸收。
五月全勝
歐洲賽冠軍荒呢?
【阿Post就係公海 公海就係阿Post 】阿仙奴23-24下季重奪討論區MMMCLXXXVI
https://lih.kg/CniktJX
#572 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
路過見到 話你地報既話冇人理
關乜鳩野成績事鏝4連冠添 有無人反鏝先
連登班妓真係唔知自己點解成個波台都反佢地
我地車至少唔會好似班癲狗犯眾憎週圍辣㷫火頭 唔夠人講就報國安咁撚垃圾
妒忌狗皮仔爽住無冠
成隊波由上至下都換哂
仲要一開始有成3x 人(好似係)
啲球員個個都啱啱黎無耐
真係無得同之前比較
有成績,但無冠軍
下季我轟回勇,打到條25kai啪啪聲
算係咁啦nkk傷咗成季
上年熱身賽有form 到打哂飛機添啦
熱身賽果時係冇enzo
下季季前佢又話踢國家隊唔番黎練波, 都唔知點搞
拿著梅仔 頭巾 火腿和nkk
仲有250點排好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞