[英超破紀錄四連冠] 曼城悼念會員kdb討論區 533

1001 回覆
22 Like 9 Dislike
阿狗仔有2冠了
【阿Post就係公海 公海就係阿Post 】阿仙奴23-24下季重奪討論區MMMCLXXXVI
https://lih.kg/CnikkKX
#237 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢一揪回覆幾有趣
我信其他隊會做野
下年車阿熱都似會step up
哥dad 又黃絲帶又5 1手勢好大獲
因為我地球員全部都知自己季尾有能力連勝,唔似阿狗會崩盤,事後都證明我地係贏果隊

爽啊
【阿Post就係公海 公海就係阿Post 】阿仙奴23-24下季重奪討論區MMMCLXXXVI
https://lih.kg/CnikrNX
#492 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

啲回覆
我地兩季贏利1分
咁岩個兩季阿狗就係排第5 各輸1分同2分比熱狗

自顧不暇點笑人
我地70m買rodri嘅時候,有隊波用80m買pepe
到咗我地60m買夏撚嘅時候,有隊波用50m買耶穌
冇bob仔對鈕金球絕殺就冇英超
其實琴晚又變陣?面嘅企位同之前唔係好同
個陣比較似破密集用。不過太快打開記錄,令到對面都冇咁死守
唔係夏撚空龍撻Q一早456
其實要數大家都各有功勞
路過,KDB真的被人拉左?
Palmer換Kovacic算唔算近年最佳嘅switch?佢地又有核心重建,我地又有即食全能中場,幫輕咗洛神好多
個年又係好精彩
我地輪流有人企出嚟
今季科擔大旗
雖然中後期dum dum地,但蛛都踢咗排好波
季尾古同duo都開始夾順咗
呢啲咪so called mentality
上半季Alvarez carry
下半季到Foden
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Pep Guardiola hints he may 𝐥𝐞𝐚𝐯𝐞 City after next season in June 2025! 😮👀

❗️ “The reality is I’m closer to leaving than staying”.

“We have talked with the club and my feeling is that I want to stay now. I will stay next season, for sure…”.

“But during the season we will talk. Eight, nine years here at the club… so we will see what happens next”.

你們就到黑暗期
面要接足球上帝班了
對杜古真係非常滿意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞