[League of Legends][102]美洲虎

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
賢狗

好撚恐怖牙
賢狗

好撚恐怖牙

睇戲又敢
賢狗

好撚恐怖牙

睇戲又敢

隻game突然嚇人既
賢狗

好撚恐怖牙

睇戲又敢

隻game突然嚇人既

睇戲冇咩
賢狗

好撚恐怖牙

睇戲又敢

隻game突然嚇人既

睇戲冇咩

因為我係睇果個
dead space好玩wo
腎仔唔敢
腎仔唔敢

佢扮嫁炸
腎仔唔敢

佢扮嫁炸

我有開mic既話應該聽到我嗌左幾次啦....
腎仔唔敢

佢扮嫁炸

腎仔唔敢

佢扮嫁炸

冇人係屋企開mic玩
腎仔敢
捉腎敢死隊
腎仔唔敢

佢扮嫁炸

冇人係屋企開mic玩

好!我告訴你,我小孩子的時候就見過飛碟了,
就是世人所說的UFO,不明飛行物體,妳懂不懂?
四歲那年我又見過傳說中的尼斯湖水怪,
又跟喜馬拉雅山的大腳八聊過天猜過拳。
再加上我從小到大每天早上都玩雲霄飛車,下午就玩海盜船。
也有上午玩海盜船,下午玩雲霄飛車,
黃昏再玩一次海盜船的也試過, 我告訴你!
所以我常跟年輕人說,不要想一步登天!
我有今天的一份功力是經過無數次的考驗。
我見過最恐怖的事情,最驚險的事情我也見過!
老子什麼鬼都不怕
捉腎敢死隊

起粒斬龍好貴
https://www.youtube.com/watch?v=LvJkeZnMiUY

點解會有3個負皮

反彩黨
https://www.youtube.com/watch?v=LvJkeZnMiUY

點解會有3個負皮

反彩黨

我大彩清日薪都掟撚死班反彩撚
澳門基金會代主席區榮智指,會動用13.5億澳門元及時為823受災居民提供援助, 包括緊急籌措食用水, 通過外地不同途徑籌到逾十萬樽裝水, 送到基層社團服務點, 為有需要居民發放, 直至供水正常。他指,基金會亦會提供緊急慰問金,包括:為遇難者家人提供30萬慰問金,為因風災受傷而到公立醫療求診的市民,提出不超過3萬慰問金,而窗門飛脫、破爛的住宅、受海水倒灌的低層住戶亦可申請不超3萬元的補助金,為停電停水的住戶提供2千元補貼。基金會指,申請過程特事特辦,用最快速度來幫助市民。
經濟局局長戴建業指,風災對多個行業和中小商戶造成嚴重影響,為穩定民生物資供應,澳門政府會透過工商業發展基金,政府會推出26億元,包括:提出臨時性小中企特別援助免息貸款, 上限為60萬,受影響的市販、營業車輛持有人、自僱人士,只要不是特區政府的債務人,可提出申請上限為3萬元災後補助金。政府亦會聯同不同工商聯會,明日會到各區接受受影響商戶申請。另外,為免居民受物價提高的影響,消委會派員巡查市面,了解價值變動及有否不合理加價,亦已用糧油商會聯絡,請他們要求會員維持商品供應及價格穩定。政府又呼籲企業以「以人為本」原則,彈性處理勞工的上下班和請假事宜,勞工局會協助員工依法維護權益。

有冇人開力狗台
捉腎敢死隊

起粒斬龍好貴

起咩斬龍
捉腎敢死隊

起粒斬龍好貴

起咩斬龍

格格劈龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞