疑被舊愛IG爆偷食 網傳疑似Edan撩女SP對話Cap圖:「想磨下」

10 回覆
9 Like 9 Dislike
人紅自然是非多,昨日傳出Edan被大學舊愛爆偷食,對方更在IG控訴:「戴完帽唔會想理佢感受!」事緣疑似是Edan前度Stephanie在IG宣布被求婚,有人在她的求婚照片下留言,認為Edan會替她開心,並tag了Edan的IG帳號,但Stephanie卻回覆:「不如尊重埋我,其實戴完帽(指被出軌)都唔會想理佢感受。」回應流出後,她已刪走該留言。

另外,有網民上載聲稱是Edan撩他的女性朋友做SP的對話截圖到討論區,內容相當露骨。疑似Edan話想一啖食咗女方,對方回答:「咁誇」疑似Edan即話講笑,女方都好進取,指男方唔算離譜,疑似Edan即表示要再離譜啲:「想磨下」,更開到口要求SP,女方問去邊度,男方即答去酒店。網民對截圖反應不一,有人認為單身Flirt女無罪,亦認為男女你情我願冇問題,亦有人覺得用真ACCOUNT溝女非常不智,Edan對此尚未有任何回應,唔知呢排忙做農夫嘅「正印」小儀睇到有咩感覺呢?
Seen
圖?

垃圾鏡
垃圾偽人
想鹽濕都唔識用腦
男人點磨?
有名有利都要做狗公
逼死連登仔
咁嘅樣 食唔落
似假野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞