日高中逾過半中國籍學生!社評興奮:少子化問題正式終結!

82 回覆
33 Like 30 Dislike
日本出生率係東亞先進地區入面最高
比中韓港澳台都高

同埋多中國籍學生有咩問題
全日本加埋留學生等等各種簽證再加埋歸化日本中國籍人士只係1百萬人

但日本有成億人,要赤化日本有撚排,加上依家已經開始收緊中國人簽證
大撚把方法啦,係香港先鍾意呢D都市傳說話日本好難拎永住,好難拎國籍架姐
母親是日本人[
四個字 : 娶日本妹
當年蔣介石 陳獨秀 周恩来都係咁
唔洗娶日本妹都大把方法永居日本

https://www.mhlw.go.jp/toukei/saikin/hw/jinkou/suii09/marr2.html

睇返Data,日本妹嫁外國人最多係嫁韓國人,第2美國人,第3先係中國

反而日本仔娶最多外國人係中國妹
低質人種
一個細路長大環境係日本,成長後就同純正日本人冇咩分別,尤其亞洲人
住到日本,權利責任義務都同其他人一樣,
亦會被環境所逼學日文接受日本文化

唔似香港咁,大陸人黎到唔洗識廣東話都可以壓住港豬
另外一提,中國人係低質人種,其實香港人都係非常低質冇比中國好幾多
佢老父老母有一方係中國人就已經唔同。
識唔少日本長大,
老豆/老母係中國/韓國人
基本上同日本人冇咩分別,連中文/韓文都已經唔識講淨係識聽
下一代既㗎妹血統唔再純正了
中國三年總共流失咗近4萬個女性去日本
唔跟日本人嗰套,肯定會俾人排擠到仆街,呢點應該劣化唔到日本人
但當中國人多過一半呢?
會唔會係本地架仔比人圍
依家全日本既中國人總數,唔計遊客,只有1百萬中國人,
日本有1.2億人
你點樣中國人多過一半
好多㗎仔娶大陸妹
咪係,仲有當日本班右翼死㗎,相信支那人多到某個點就會做嘢
計返比例其實好撚少
香港仲撚多

表115-01014:在香港登記結婚而新郎及新娘均為香港人的數目、新郎/新娘為中國內地人士的數目及獲發「無結婚紀錄證明書」(聲稱作為在中國內地申請結婚之用)的人士數目
https://www.censtatd.gov.hk/tc/web_table.html?id=115-01014
依家已經開始收緊簽證政策,
中國人再蝗蟲生再多,都及唔上印度,穆斯林個D
喺香港,而家生3個或以上真係印巴同阿拉花瓜多
日本網路右翼就多,成班出口多過出手
實際上的確收緊左簽證
真定假
咁遲下有一半人口係中國?
日本出生率已經高過支那
少子化係冇人養老,但之前人係太多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞