其實點解男教師食學生妹有問題?

14 回覆
36 Like 70 Dislike
感情都係相向 你情我願 又冇涉及強迫

你係老豆老母你會想個女同金色西蘭花MK拍拖定同文清斯文阿sir 拍拖?

同MK 拍拖 會學壞 紋身 酗酒 吸煙 粗口 夜歸 離家出走 樣樣來 染上毒癮仲大劑 一個唔覺意 有BB 直頭前途盡毁呀

同阿sir 拍拖 一嚟唔驚學壞 仲可以有更多免費額外補課 又可以同女女分享人生閱歷 大學經歷 鼓勵你個女讀書 又有錢帶你個女食好西 阿sir 人工高 職業穩定 直頭係筍盤

就算唔係MK 同年嘅人都柒下柒下唔會有咩得着 社會應該更改不良風氣 包容學生妹同阿sir 拍拖

fg50k既你地點睇

唔覺有問題
梗系有問題啦樓主都on99
故意將考試貼士俾自己女友
醫生都唔可以同病人拍拖啦
因為同權力有衝突
不過其實唔犯法既
阿sir都係想呃閪屌姐 扮咩真愛拍拖結婚
最好上大學飛左阿sir 搵過下個再屌幼嫩小穴
上連燈真係大開眼界
相信你年齡應該20以下
如果未成年 我自己覺得係道德問題
成左年就冇所謂
原因就係溝學生妹,呃閪屌就會比人屌
mk 仔都比人屌架 唔係無問題喎
食得鹹魚抵得渴
mk 仔屌完無代價 最多比人鬧兩句 因為本身都係羅底橙
阿sir屌完閪都係比人鬧加比人抄姐
結論係公平 唔關身份事
保護兒童係必須
雖然有人早熟d
但既然條線定咗16歲
任何人都應遵守
就算當時被追撚含 之後被告強姦都唔好怨
[/peach]更多免費額外補課[peach]
因為學生無法抵抗老師既權力
你點知個學生係真自願定屈服權力

所以差佬應該都唔比溝女
唔受溝就拉 咁點算?
冇錯 過咗16歲就冇問題
16歲前只可以柏拉圖式戀愛
女老師食男學生咪一樣有問題, 俾人告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞