2024 日本代表及日本職業聯賽討論 (3) 町田榜首?!

511 回覆
2 Like 2 Dislike
無人
無人到要長友

1779組人 但得1100張飛 飛到去阿聯酋但無飛入場可以點
所以呢場無關痛癢,你要練陣就攞呢啲嚟練飽佢
其實伊藤洋同冨安掉轉唔得咩
橫掂踢球隊一個中堅一個左閘
板倉高空波已經夠弱
調走咗富安 邊個幫佢頂高空
其實可以試下町田正選
不過一哥試唔試又係另一回事
佢肯換 亞洲杯嗰陣時換咗啦
我仲記得最後伊朗嗰球 富安望住板倉個表情
連香港VPN睇HOYTV直播
長谷部誠希望將來執教法蘭克福。

今日,40歲老將長谷部誠(Makoto Hasebe)在東京出席了自己的退役新聞發佈會,他表示對退役的決定不後悔,並表示未來希望執教法蘭克福一線隊。

長谷部誠說道:「說實話現在自己都還沒有感覺自己退役了,還是感覺現在就跟此前進入到休賽期一樣,雖然大腦在極力告訴自己已經退役的事實,但身體還是想踢球。不過我對結束自己的職業生涯並不後悔。」

「我的球員生涯大致分為3個部分,首先是在浦和紅鑽成長,這讓我感到很幸運。然後是往返於歐洲球會和國家隊的10年,說實話這10年很辛苦,但也磨煉了自己的意志,讓自己變得更加成熟。最後就是在退出國家隊後效力法蘭克福的這段時間,自己作為一名純粹的足球運動員享受著足球帶來的快樂。」

「今後自己會努力為執教法蘭克福而努力,自己會努力學習各種各樣的知識。執教一線隊是我的最終目標。」
你去跟油王坐

我跟左團唔驚啦
我反而記得信唔過娜娜,走去頂到落後
禾鹿今日聯賽對札幌
目標係贏
森保一話去歐洲睇比賽之後
利華古遜教練嘅343俾咗佢好多啟發

如果3 back 就應該係

伊藤 板倉 富安

六月嘅垃圾時間唔知會唔會試吓
西亞佬原本話有2000張作客票
有一班人飛到去然後尋晚先收到email通知無飛

https://football-tribe.com/japan/2024/05/25/303990/

波飛難民
紅狗都冇d咁既問題
阿布札比油王內鬥?
而家波都控唔到
Baba大哥殺696?
FT 禾鹿 3-0
YEAH
湖南

杜拜出發跟團既都11架大巴550人 千一飛梗係唔夠

杜拜出發跟團既都11架大巴550人 千一飛梗係唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞