點睇有香港youtuber色idol 搞到俾人出征?

284 回覆
620 Like 95 Dislike
其實你有冇睇樓主講咩
heyin 先08年都色 咁都無問題?
幅圖先啱人地個女星Hyein得16歲
我幾時有話過性騷擾???
唔該你唔好喺度斷章取義

而家係成條片物化女性 逐個評論喎
引起觀眾不滿係正常

你話小s 伍姑娘,人地唔係成個節目一直播住佢喎
重點亦唔係放喺佢哋度 你拎幾個shot就以偏概全

人地伍姑娘節目係選緊香港先生喎 重點係啲香港先生
你要咁比 選香港小姐嗰陣啲毒撚咪又係討論啲女身材
咪一樣嘔心 有分別??

重點係佢而家特登拍一條片 全條片咁評論啲女明星
公開放喺公眾面前咁話人淫底
佢哋嘅fans不滿係好正常 自己偶像俾人公開褻瀆
佢話淫底嗰個係Yunjin
讀金瓶梅?
你D前設多到
YT正正經經教緊廣東話
無啦啦比人叫除衫就唔係物化男性?
拍緊小S節目唔係公開?
一兩下抽水唔計要成條片討論先計?
WTF?
前設?你自己扯埋其他嘢黎講先
至少無話YT淫底先 on99
根本唔係同一性質 點比較
你搵到一個女性公眾人物話異性淫底先好攞嚟講啦
youtuber淨條片下面啲觀眾都話佢over咗
佢自己都知衰 都唔明你呢個局外人死撐啲乜
又再loop
我幾時有話過冇問題
一直講緊你D女權撚雙(/多)重標準又唔認
死撐嘅係你

褻瀆唔係咁用 idol唔係神靈
我估你想講猥褻
仲有猥褻行為唔限於對異性
啲女權hang機架啦
成個韓國娛樂圈推班未成年妹妹仔出黎行妖豔路線賣性感冇人屌,係度屌班仔用有色眼光望班女

望住堆kpop女打扮咁成熟,唔睇wiki都唔知佢地未成年,佢地做既野都唔似15 16歲正常會做既事,竟然仲有人覺得要以正常15 16歲既眼光睇佢地
所以即係幾時向未成年女明星話佢淫底
咩事....
咁下次係咪只要唔話啲女係淫底
但叫啲女除衫就無問題
已經講咗好多次 小s節目內容都唔係全部圍繞住條仔
但呢條youtube片全部逐個評女明星再話人淫底
係條片性質本身已經令人+佢哋粉絲反感

如果無問題 佢自己都唔會道歉
條片下面啲觀眾亦唔會話over咗
所以隨心講一句就唔叫性騷擾
你呢啲人真係好癲

同埋做男人真係好慘
大家咁話啦無話過小s咁講啱
但條仔話人淫底明顯衰過助興叫人除衫
唔係啱唔啱
係問你咁樣係咪性騷擾
係就一句唔係就兩句唔使講咁多嘢
收皮啦 即係你都認條仔有問題囉
你咁聲討小s 咪慢慢講 無人阻止你
而家係講緊條仔 咪撚離題
我不嬲話右邊條仔勁撚猥瑣抵比人屌
而家係你唔敢答小S算唔算性騷擾
笑撚死 你望返標題講咩先
係咁攞啲另類例子叫人答
離撚曬題仲以為自己好威
你考dse啊?邊個話一定要跟樓主嘅討論

即係一句講晒啦
小S算唔算性騷擾?

Yes or No?
首先 我從來無講過人性騷擾
成撚個小學雞以為自己好撚威咁要人答
答又點 唔答又點
係你就講啲實際論點講唔講到啊?

咁所以小S算唔算性騷擾
呢個問題好簡單啫
獨立問題嚟

同你上面講嘅嘢可以無關
點解咁簡單yes no你都要喺道遊花園
你真係無撚無聊一啲實際論點都無
你有料嘅就講有用嘅論點
你而家成個傻鳩咁
覆你都晒我時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞