陰公 的士佬食個飯都要比人抄牌

480 回覆
1744 Like 18 Dislike
明白 今晚過去睇睇
Google街景日頭影睇唔到有的士
本身的士車主玩放蛇,咁搞dc9都加入放蛇行例
支持
真心respect
撚的士狗 你我有責
其實係D的士司機玩嘢定係D揸住的士牌嘅玩嘢?如果係後者,其實抄咗牌交罰款唔會係佢哋喎,對佢哋真係無即時傷害,不過的士司機有唔少都係閪都係事實。。。
暫時搵到咁多 希望有其他師兄再加落去

的士違例泊車黑點:
三聖邨巴士總站
屯門兆康站北的士站 近燈柱AJ1395

長沙灣保安道近燈柱AA3512(凌晨最多車 泊喺度食洪慶飯店)
深水埗西九龍中心巴士總站

大窩口道葵涌邨巴士總站
葵興路近燈柱DC1863
梨木樹邨巴士總站
安蔭安足街澤蔭樓對開的士站

青衣寮肚路近長亨巴士總站對開的士站
青衣青康路近燈柱W4656
青衣青康路近長青巴士總站公廁

荃灣海貴路近燈柱GC1057
荃灣大河道近燈柱DC2113的士站

大圍村南道近燈柱N0634
火炭穗禾苑的士站

界限街近燈柱AA9706(恩盛車行)

毓華里近燈柱E1143
蒲崗村道近燈柱AA7566
鳳禮道近燈柱AA7462
新蒲崗崇齡街近燈柱AA6318
土瓜灣新碼頭街近燈柱AA6996

北角七姊妹道近燈柱16656
舉報DC9, 人人有責
一日賺2千,減6張牛肉乾既價錢,計返個時薪
其實相輔相成。成本高變相收入少咗,自然少人租/買的士揸。需求少而供應不變的士牌自然跌價,變蟹貨
你日日中一張睇吓你仲揸唔揸的士
轉去做保安好過
上次紅色暴雨係港島上車,同女朋友上車講去尖沙咀
個的士狗開門叫返我地落車,搞到成身濕撚哂
之後上網報左交通投訴組投訴佢拒載,隔幾日佢就email來問我做唔做證人,平時要返工邊有時間同佢玩呢d,最後冇覆到個email
作大左
根本就係啲車主牌主攪埋呢啲野,或者有啲老一輩唔識用app接客既司機,後生個班好多都係靠call車搵食
大圍積存街 成日好多的士佬 泊係度去開餐
好出奇?打個電話都唔使1分鐘
齊齊做公民責任!!!!!增加庫房收入!!!!
其實唔難 真係周街都違規
住將軍澳區
請問有無交通黑點需要幫手
我今日放假,可以食早餐行下,順便打去1823盡好市民責任
曲到圓
積存街邊一個位 我睇街景見唔到的士
dc9 係好市民黎,庫房收入靠晒你哋
尚德邨入面 近巴士總站
我支持香港警察,你們可以打我了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞