Reddit:ios17.5 bug越趨嚴重,二手iPad出現原機主已删除舊照 Apple:未有回應

116 回覆
53 Like 2 Dislike
Reset is a joke
呢d濕碎嘢有乜好驚,你未試過俾人打荷包或者唔見荷包咩?唔好話幾年前既卡分分鐘都轉晒number或者一早cut咗卡,就算無,你打個電話去cut卡有幾難呀,最多咪改吓卡煩吓自己,唔懶就唔會真係要驚d咩,但係閃卡,流出片呢d真係一世
Apple唔使解釋
啲ifandog會幫apple解釋
等睇性感流出Cls
一早backup 哂所有An機同iphone資料落佢地database啦
未見有
正解
其實所有器材唔係真係刪除,只係將個D野令到你讀取唔到
如果硬碟恢復,就係將呢堆野拎返出黎
除非有新資料蓋過
抵啦 用android
我地果粉又贏
點樣可以check 自己有冇中伏?要scroll 個album 先check 到?
有冇recently added back into album 嫁?
其實係唔係所有被刪除嘅數據喺未被覆蓋前都可以用手段復原?
因為網上都有好多搵番刪除過嘅嘢嘅程式,而且電影都有唔少橋段睇到啲IT高手可以復原被刪除嘅數據
Android
贏哂
但復活嘅係好多年前嘅相,咁多年都仲喺度,證明啲相只係 mark 咗做用戶睇唔到,實際上個 file 仲喺度,Apple 冇意思真刪除,唔知保留嚟做乜?用嚟 train model ?可以話雲端嘅資料,對服務供應商嚟講係個大寶庫,唔真刪除都唔奇,cloud 嘅弊端就係你冇辦法確定你刪除嘅資料是否真係不再存在
咁就唔叫永久delete喇
gay cook:好人好姐,唔怕相片任人睇
我唔敢講係唔係全部程式都係咁,但應該絕大部分都係
更新完都唔見之前啲閃卡
用apple預咗啦
唔通你條手持iPhone11嘅公屋仔贏咩
如果係真嘅話即係話個 encryption key係唔會reset

咁加密嚟做乜嘢
但係個問題唔係咁佢係用咗reset功能,咁應該ios有 full drive encryption, reset完之後應該係gen過另一條key去重新做encryption

咁理論上條原key已經冇咗, 就唔應該讀到上一手 任何嘅data
Gay coak打工收錢咋嘛it野關佢咩事
我可以好自豪咁答你,我用嘅係日本匠人之心頂級黑科技專業級攝影手機王中之王Sony Xperia,我哋仲連續幾屆拎咗全球極具認受性嘅設計金獎!我行街一拎部電話岀黎d女即刻濕哂
我直接用Sony Xperia 嘅自帶發熱功能,幫佢地整返乾條裙仲俾人讚我係暖男,事實啲熱力係喺我部電話到散發出嚟

iPhone? 垃圾!隨波逐流!係啲凡夫俗子唔識電子嘢嘅人先會用 成班就好似被圈養嘅豬咁

唯有係用Android機,兼且係擁有頂級黑科技嘅Sony Xperia 手機先係人上人,傲視群雄!君臨天下
得啦柒碌喺度扮野
賣左二手機比人嗰啲而家有得震冇得瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞