被弱智勢力安排佢啲弱智同車點搞

29 回覆
0 Like 12 Dislike
相信安排佢地去同一個目的地添
真係好撚弱智
做野洗你教?
因為係總站上車要睇身份證,成堆黑社會就喺中途上車同換人。
再嘈電撚死你
ok 行得
我發現可能連架車都係抄狗安排,因為佢地唔會比錢買飛,所以好大機會好似英國咁特別開一架車載佢地啲詐騙集團成員
仆街抄狗勢力出現喺架車啫係我有99%會極速離開呢度
第二次最後留言
仆街抄狗
唔好意思我回得多就會更多麻煩,因為抄狗乃係九族弱智的
你唯一可以做嘅就係變到同佢哋同一個Level
我基本上就完全屌打佢地
只係不斷出卑鄙手段壓制我同用勢力背景屈鳩我啫
搞到今日第三次最後留言
再最後留言
其實非常簡單易明
因為同我情況相同嘅人唔單止得香港人
環顧英國加拿大差唔多情況嘅人會唔會有我而家發生嘅事。
根本查都唔駛查成件事清楚到不得了
可以點做
冇話點做,而家成堆人明做,一直跟住我
只係有咩事全部扮冇嘢,但係佢地就會製造我先係有問題果個,明玩屈鳩我。
根本一睇就知咩事,你話可以點做
加入抄狗 成為佢地
加老味你養佢地
佢地一味浪費資源
你做幾多嘢都白廢
仲要比佢地踐踏同惡意劣化折磨自己,如果你有咁大量我佩服。
但我絕對唔會做一啲明呃人嘅事暗呃可能會啲啲嘅

好老實好多人仲未知我嘅實力
咁我再講啲最廢嘅構思出嚟分享

我之前講過化妝神器
其實係高科技易容術
可能好多人都知高科技係做到易容
高技術嘅光線顏色調校就可以做到易容
但實際上要真嘅一樣就要有啲蹺妙,當然唔係膠面具再果啲嘢。
[quote]可以點做
冇話點做,而家成堆人明做,一直跟住我
只係有咩事全部扮冇嘢,但係佢地就會製造我先係有問題果個,明玩屈鳩我。
根本一睇就知咩事,你話可以點做
加入抄狗 成為佢地
加老味你養佢地
佢地一味浪費資源
你做幾多嘢都白廢
仲要比佢地踐踏同惡意劣化折磨自己,如果你有咁大量我佩服。
但我絕對唔會做一啲明呃人嘅事暗呃可能會啲啲嘅

好老實好多人仲未知我嘅實力
咁我再講啲最廢嘅構思出嚟分享

我之前講過化妝神器
其實係高科技易容術
可能好多人都知高科技係做到易容
高技術嘅光線顏色調校就可以做到易容
但實際上要真嘅一樣就要有啲蹺妙,當然唔係膠面具果啲嘢。
之前話過要定時搵技術員調校個化妝同可以改變外觀
😅
應該估到我講大約係啲咩
同時加入佢地只係諗住食硬我,同呢啲人一齊你認為冇問題咩玩嘢
最後四次留言
我想變成金城武咁都得?
絕對男變女女變男都得
變吸血僵屍又得變喪屍都得,個妝可以隨自己喜好而更改,但以我估計當然唔容易,實際未知但估計係可以。
屌老味
睇五次最後留言添
中途上車要唔要睇身份證
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞