何超欣小紅書上載與沈月及劉秀樺合照 網民:現實版繼承者們

26 回覆
4 Like 4 Dislike

已故賭王何鴻燊孻女何超欣(Alice),近日喺小紅書出PO,分享與兩位好姊妹行街街嘅靚相,原來佢嘅好姊妹就係邱淑貞大女沈月及甘比大女劉秀樺,所以呢個PO一出就引起網民熱烈討論......

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E4%BD%95%E8%B6%85%E6%AC%A3%E5%B0%8F%E7%B4%85%E6%9B%B8%E4%B8%8A%E8%BC%89%E8%88%87%E6%B2%88%E6%9C%88%E5%8F%8A%E5%8A%89%E7%A7%80%E6%A8%BA%E5%90%88%E7%85%A7-%E7%B6%B2%E6%B0%91%EF%BC%9A%E7%8F%BE%E5%AF%A6%E7%89%88%E7%B9%BC%E6%89%BF%E8%80%85%E5%80%91-092644728.html?feature.socialseeding=social
甘比大女好慘 俾兩個夾住處刑
擺明係利智生嘅
想同佢地4p了
沈嘉偉搞過I.T.
千金小姐們
咁應該仲有第四個人幫手影相
佢老豆成副身家夾埋連百億都未必有,仲要檔嘢周圍俾地產商輪流入稟追緊租,家底同隔離嗰兩個比根本完全唔入流
真咩
一直覺得何先係最柒果件似足老母對死魚眼
論家底
劉 > 何 > 沈
劉 做 老婆
何 做 sp
沈 做 初戀
係我
保鑣
越大越似
沈嘉偉搞過邱淑貞
點解我望落中間嗰個正常咁多其他兩個好似怪怪的
呢到最窮應該係沉月
沈月好正
肥樺應該係最正常的港女樣,始終甘比係真正港女,同埋肥樺唔會整容
好撚俗喎,
得一招扮上流
咁多年永遠都係得呢類同記者夾嘅「新聞」
反而覺得佢最有秀氣喎 老豆老母都高學歷人士
中七
我反而覺得佢最似正經人家既女仔喎
大個啲再執下啲化妝髮型就係大家閨秀啦
更何況人哋而家先15歲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞