全城1823舉報DC9違例

483 回覆
2060 Like 18 Dislike
今次要dc9 做埋都唔夠交牛肉乾
玩呢啲分分鐘比人拉番轉頭….不了
咪玩囉 的士9咪輸320

跟住人地又大條道理燒錢玩放蛇
uber 9就上庭罰錢加扣車半年
一定要玩呀 最鐘意睇住2邊一齊仆街
D 藍絲抵譭對家既論調永遠都係柒一截...
嘩呢個真係要推介
逃稅咁多年政府明知都唔搞
班官好多的士牌?
可以淨係留姓氏但要記得個case number同個內容先跟到,再唔係可以留email

做得仆街野
預左要還啦
先撩者賤
支持
違例泊車一定要即場出牛肉乾 冇得後補
1823唔係即時抄牌冇用
請致電999或各區警署 要求派人到場
網上電子報案都得 唔使留電話號碼
記得唔好虛報 真係有車先好報
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=8qnF5vUXSrc8CTNgp0in3-IXrsrTuoDDdwQD5qRc.node1?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
違例泊車一定要即場出牛肉乾 冇得後補
1823唔係即時抄牌冇用
請致電999或各區警署 要求派人到場
網上電子報案都得 唔使留電話號碼
記得唔好虛報 真係有車先好報
https://www1.erc.police.gov.hk/cmiserc/EGIS-HK-Web_NEW_UI/ereport_details;jsessionid=8qnF5vUXSrc8CTNgp0in3-IXrsrTuoDDdwQD5qRc.node1?report=ILGL_PARK&fontSize=100&vTimeoutReminder=3300000&vTimeoutVal=3600000&vTimeoutReminderVal=300000
衝燈/cut雙白單白呢啲全部唔洗燒碟錄口供
建議攞住部電話影住班dc9

見到雙黃線上落客最好拍片,影到司機就影埋
咁就萬無一失
可以同你講報咗都未必有人去抄
Uber9咬 dc9 , dc9 又咬 uber9 , 邊個會贏
的士牌由700幾萬跌到而家2-3百萬。

你而家攪司機,個個搵唔夠就一係減車租一係轉行,最後死既都係牌主。

咁都叫攪唔到?

Uber 係大勢,政府阻止唔到所以唔理,遲d咩DiDi 曹操都在港上市,的士牌價死路一條
發現一隻DC9汪汪汪
強烈支持!
世界大戰抹黑宇宙了 can you feel
1823無用架,一定打999 投訴指定的士車牌造成阻塞
我成日影住駕搞dc9
我亦都唔介意燒碟錄口供去令dc9扣5分
今鋪好玩
還店政府抄牌抄到癲
其實可以點樣投訴違泊呀?
投訴完又係咪會即刻過黎炒牌?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞