dklm大快活,幾年冇食,一食即刻作病

15 回覆
0 Like 9 Dislike
今日趕時間,見餓又唔想哂時間
係康怡廣場間大快活食個日式炸豬扒,仆佢個街,件豬扒肯定over 一個鐘以上,凍撚到仆街,D飯又係凍。
難食就梗係,仆街食完一陣開始心口作悶,想病,dklm真係唔撚應該比機會再食呢間閪野。
Dllm收皮啦
好撚多野都係攤到凍哂架
仲要食咗一定肚痛
我以前試過食凍哂嘅炸馬蹄餅/吉豬都痾
有次離譜到食咖哩牛腩都係凍嘅

如果買返屋企食
記住一定一定要用微波爐叮返熱先食
大快活真係快撚D執粒,唔好再害人
油塘個間試過兩次食到急性腸胃炎屌佢老母
一次早餐一次下午茶
康怡個位又好似無兩餸飯, 幫你唔到
睇黎大快活整撚定D野好多, 但又唔係多客, 擺撚到天荒地老, 又唔撚RE-HEAT就咁擺係度等傻仔.
已經好撚多年唔撚食大快活,
今日趕時間焗撚住食, 即刻中伏.
康怡都唔少野食,邊駛食大快活

落一樓食MOS, 落單先做, 夠晒熱
康怡間金記摺撚咗未? 呢間垃圾早摺早著
呢個位我多數食 MOS BURGER / 茶木 / 丸龜 或者直接入超巿嗰邊買嘢食
MOS 加價加得好快, 已經無性價比可言
有排都未接,好好生意
我都好撚奇怪, 金記全線都無人食, 但嗰個位就唔知點解好撚旺
嗰個位真係開乜旺乜, 俾垃圾人食都大把人排隊
最尾走 檯面個啲都未撚食完 就知有幾垃圾啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞