油尖旺 深水埗等 租屋朋友留意呢個on9經紀

14 回覆
5 Like 0 Dislike
69924888 呢條on9經紀。
租屋前就wts問一堆野,突然打黎就有佢講冇你講,講埋d廢話都算,仲屌完人就收線封鎖。未見過咁垃圾咁冇品既地產經紀,當然我有用另外一張卡玩柒佢。

btw都係希望租屋既朋友留意呢間野,可以做好心理準備😁
黎生見到post埋留埋樓主個電話大家攬炒
渣打銀行老細都要租ssp
歡迎大家打比我😁 同埋我唔係黎生,我叫~Hkjoe,thx
你估生活咁容易
呢d 攞白卡都可以做經紀架咩
U 算唔算自爆
終於有人講
呢條友九唔搭八
問非所答
無頭無尾都唔知你講咩鳩
唔係話唔信你 不過你都講下佢九唔搭八咁講咗啲咩 又無端端屌鳩你啲咩
屌又係佢 問長問短一大餐仲要求佢批准你租咁
大哥你都明咩叫九唔搭八啦,我都唔知佢講咩淨係知佢要搶住講,大約係講你都一定想租好d,又唔講有咩其他盤,又唔問你有咩要求同價位,係咁話你聽我講,又將上邊d嘢重覆講一次,我就出聲話你停一停先,我想講下我既要求先,佢就屌鳩我話我拾下拾下。好似唔聽佢講就係聽唔明。咁既內容我點有頭有尾打出嚟?
真係
希望少d人受害,亦希望佢呢d on9經紀少d生意,
一舉兩得
白卡都做到agent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞