你哋做乜老屈我哋阿仙奴球迷爆閘

251 回覆
57 Like 18 Dislike
係都要自己主動揾位比人笑佢
【熊出沒注意】日本秋田山林發現男屍 2警處理時遭熊襲擊成重傷
https://lih.kg/bJMKbcV
#11 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

希望聽日你唔會同我講你今日冇上連登喇
get a life la
班傻鳩妓
唔係當初比人笑
你地會玻璃心到自己去報國安
網上比人笑下都唔得 細路仔
咁一日求其碌兩下多多少少都有既,無記住係咪要講sorry至少無上波台見到你班傻西開post狗吠

繼續努Mon post 啦 你要on99晒你自己時間邊個阻到你不過第時睇翻自己點解咁廢咁失敗就唔洗問點解,努力再吠落去
我地一陣贏波爆閘? 橫掂隊隊都爆過我地
人哋而家話唔記得咗呀
唔care
但keep住入黎
咁一日求其碌兩下多多少少都有既 雖然我一開始po嗰幾個comment都係17號
師兄好波 留意到你勁唔care
開緊app 見pop up 咪入黎睇下班傻西又狗吠啲咩希望你智力識分care 同埋恥笑既分別

唔通有個傻西man 毒撚同事/同學好嬲好嬲, 你笑住睇佢on99 up乜9又叫好care咩
隔住個mon都feel到TXXX大哥勁唔CARE
feel到你智力高到
做咩咁緊張
乜唔係好enjoy扮旁觀者架咩
勁唔care但打咁大段野覆得最多

好有興趣睇下你care既話係咪會連覆十日十夜
我就咁覆個表情符號打幾隻字推下po就好嬲好嬲
黑哨完成班爆閘都講得出

波台國安果然唔係浪得虛名
我係隔離台傾緊條probability topic , 佢係咁彈pop out出黎盲既都見到,咁又叫緊張

不過你話係就係啦
【Goodbye and thank you Mo】阿仙奴23-24慶祝重奪討論區MMMCLXXXI
https://lih.kg/CmFhfvX

啲阿記手足話你呢段係濕鳩嘢 我哋一齊入去鬧佢好冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞