程翔:無良無恥劉細良

124 回覆
275 Like 7 Dislike
咁真係好pk
用義工成本收錢仲要屌人比得少
攪咁多野,又唔呃得多。學下比華利山個老千搭雞棚仲呃得多啦。
果時咪口罩炒到上天
有班友就話不如豬咀當口罩,好似防護仲勁
豬咀咪有兩邊filter,有人話實測用一邊filter都得,於是就需要口罩蓋封其中一邊

由設計個蓋, 設計係幾燒時間
機,呢類機唔平
打印用的膠料,相對平

其實都係義工做
但我良就吹到係自己貢獻話口罩蓋自由訂價
因為城寨支持者小則擺一百,大則300-500所以自由訂價係好搵過明碼實價

有次有後生擺低20想要口罩蓋,條友直播公開屌人
補充少少

口罩蓋單野,細良一蚊都無出過
義工趕製完,世良仲要屌上去拿蓋的人比得錢少

因為無本生利,細良大約夾左150萬走
好似話連機器的運輸費都唔係細良出
屌佢老母
正一岳不群
正一人渣!!!快快unsubscribe!!!
反駁隊
係呀係呀,戇鳩仔
唔怪得佢啲舊拍擋全部做唔長
咁睇條友個人操守好有問題
重點係有問題都係一件事,但佢門面成日講咩公義講一套做一套,比人篤爆就發老脾,好賤
岳不群
冇記錯,劉生有排狂插Gordon Poon(關於新書出版),睇怕家陣若再睇番件事會有新覺悟。

劉生哩排其中一個反應係話對家砌佢。但C'mon,做得教徙都至少有番些少學識吖。敵人嘅敵人 = 朋友,還是更大敵人?
城寨本質就係邪教cult,邪教教主就算點俾人踢爆同攻擊都一定唔可以道歉。
佢下面有班核心上晒腦嘅死忠教徒,無論佢做乜都會死撑。
係,連共諜程翔都要出手!
死link
又呢招

首先佢呃人抄書邊個迫佢

黑歷史被踢爆,唔道歉仲要人格謀殺又係中共教佢 ?
加拿大潛伏太多老藍屍(羅恩惠之流),眼紅細良國父同趙錦榮成功推動外國干預罪同反芬太尼道友!
人血移民撚
國安劉正出嚟,成件事係老共陰謀清晰可見,分化敵人,人格謀殺,玩嚟玩去都係e招
補充少少

記得佢當年有喺節目講多謝手足通宵付出,唔止呢單,成日都有講多謝。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞