《家族榮耀之繼承者》 佘詩曼/林峯/羅嘉良/羅子溢 (2)

1001 回覆
4 Like 22 Dislike
以前長髮

18集終於死鳩左
呢度係咩跟大台進度?
想講nana其實先係最醒最無機心果個
短髮好睇啲
邊個?
陳瀅 定 陳靜?
live po係呀
劇透最好
[spoiler]

不過好似其他巴絲唔太介意
toby 其實真係幾慘
自己身世fake一次都唔夠 fake兩次
仲要林峯係bro 正中死穴
講真 好暴走
唔排除死多一兩個 而兇手會係智斌
如果係他殺 都似智斌
咁驚冇咗個位

睇呢啲婆媽劇真係睇得好嬲
尤其是見到家嫂咁撚蠢 壞人得且
睇親d彈幕都叫佢快啲死
大陸好多因為cp而睇
大佬呀 嘴緊你同我走出嚟
我覺得

雖然智斌係壞,但都係好面層既壞
反而好多野我覺得都係大伯做,好多hins show佢城府深好多
初初都覺佢真係好煩,係度要叉隻腳去人哋感情中間

但佢係面對自己身世果時都真係幾醒,識驗dna,後尾知曬真相都真係幾慘,一直俾老母呃完又呃 佢又唔似得果班權力L咁咁睇重錢同權
只係想要親情,但可惜無人明佢
但殺死芷嵐對大伯有咩好處 留佢喺度爆響口仲好啦

智斌係野仔呢個係好大既把柄黎 如果經nana爆響口就完全無曬利用價值,兼二叔佢哋就會預早有計劃其他野去守住間公司同提防大伯
大伯佢咁錫個女,9成希望留黎做幫個女既最後手段,起碼現階段俾佢個女靠自己做d成績岀黎先
大伯應該係全屋揸埋揸埋好多秘密 把柄 同埋佢點可能無親生仔 以呢套劇既反轉程度 分分鐘大伯有個親生仔收埋係外邊 最後一鍋踢爆二叔佢地 幫自己親生仔同個女拎番間公司揸fit
你估做得呢啲咁既豪門劇,大伯個角色真係無爭無鬥 行行企企可有可無咩
有冇人覺得呀佘今次講對白嘅時候唔知做咩啲停頓位好奇怪
即係好似明明一句可以好順咁講出嚟,但唔知點解最後變咗兩粒字兩粒字咁dun出嚟
Same 睇到ep16
佢哋啲關係真係亂過亂葬崗全部人調亂晒咁滯,淨係睇啲名都極度燒CPU
編劇s寫嘅時候係咪high大咗先會諗到
On9
成港女好似講個 囉 字
我唔會覺得佢同我鬥耐性 會贏到我囉
應該係歡喜哥殺toby 但出邊唔會有親生仔啦 繼承人係佘
暫時睇個劇情推進 羅嘉良個角色好廢 明知個仔廢 咩都推晒比佢搞 仲要原來唔係佢生 幕後仲要比個大哥撚左成世都唔知
撈家出場好少, 又冇乜發揮, benz雄個角色仲多發揮
鷲哥喊得好好笑 (EP19)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞