疑似女同事斥團員捏造召妓 教局未迅速澄清令揣測發酵

302 回覆
251 Like 10 Dislike
個樣猥瑣到,走難避14日?
你啲中文有冇咁差
個團係政府搞
咁你當政府係旅行社咁睇
條友又唔係比人塔
協助調查一日 旅行社會dum佢係度唔理佢?
接都好合理姐
畢竟人生路不熟

Google search 下都有啦,親子按摩咪正經場囉
阿Sir按腳無問題,係去錯邪骨場啫
其實係香港生活嘅都知有分正骨邪骨啦
上網search番間正經場先按摩唔係仲好咩
一係佢諗住大陸無邪骨
一係佢就想邪骨
咁都係捏造班人覺得
樓上屈緊係我污名化
關我撚事咩
但人地都無被拘留14日 就已經係最好既証明
有咩接個人返香港再交包膠
會唔會有啲人或者團體就係想件事發大?
我估應該係自己去玩,查牌斷到正,俾公安帶走
因為佢係考察團身份,領導知道後即時救佢出嚟
所以咪話"協助調查",領導都唔希望有醜聞

正常公安係唔會帶走晒足療店啲客"協助調查"
抄低資料就走,頂盡都係叫你即時走,因為要封店
絕對唔會帶走啲客"協助調查" ...
邪骨都係行政拘留同罰錢,你估調查殺人案咩 ? 有咩好查 ?
一個普通顧客,仲要香港人,究竟有咩資料可以提供協助公安破案呢 ?!
咪on9啦
冇叫雞一定唔會俾人帶走成晚
即係連佢教嘅學生都一早知佢無事?

奇怪在頭嗰兩日好似唔覺有人講返出嚟,

定而家中學生已經唔多上連登?
同一堆人嚟 社會垃圾先會乜都陰謀論 網上懶醒懶係睇穿晒咁
教局係政府
政府講乜9
個個媒體都係喉舌
傳播政府部門講過乜嘢

個老師動用唔到咁到媒體傳播佢嘅澄清
而且老師係咪真係有叫雞
大眾wfc

但有啲似是而非嘅消息
大眾就熱烈討論
骨場入面啲衫
咁宜家係做緊乜?
而家叫你教育局湊我返香港同埋幫我澄清呀
應該都無咩分別,件衫咁搶眼

反而覺得幾個一齊,可以做到

「只要你唔尷尬,就係人哋尷尬」嘅感覺
照計證件應該放喺銀包度,

佢哋有證件都應該銀包係跟身,

點解唔去買返件衫先
連登大部份時間都係仇男論壇
除左d case有機會發生係自己身上果陣
呢個post估唔到絕大部分人都係一望就認定個老師係叫雞明明以前鬼國亂咁捉人之後,用叫雞做藉口砌目標生豬肉,點解咁多人連一啲懷疑都冇
前列腺按摩係好正常
點解要懷疑,局長教我地唔出現係嗰d場合就唔會有相對應既風險
單野好似黎得好急
愛國交流點解要砌佢生豬肉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞