有冇人對自己嘅表妹有性衝動?

252 回覆
89 Like 547 Dislike
所以唔同朝代咪生咗一堆「惠」帝出嚟
因為連續兩代衰十一,所以要平衡返?
無圖點討論
Seed ???
做住SP先 屌多左自然會放棄
任何男子與一名女子性交,而他知道該女子是他的孫女、外孫女、女兒、姐妹或母親,即屬犯罪,控方只要證明過程中涉及陰莖插入,便足以完成性交,毋須涉及射精。

任何年齡16歲或以上女子,同意而准許她的祖父、外祖父、父親、兄弟或兒子與她性交,而她知道自己與該人的關係,即屬犯罪,最高刑罰是監禁14年。

而根據過往案例,案件很多時牽涉年幼或未成年女性與近親性交,根據過往案例,被檢控亂倫的人士多為男性,絕少有女性被檢控。

男人知道就犯法,女人同意先犯法
知道係客觀事實,被證明都可以入罪
同意係主觀思想,視乎自己想唔想俾人入罪

移民去日本
表兄妹結婚係合法
證明樓主帝王命
快啲溝晒啲表姐表妹堂哥細佬
快!!!
原來陰莖冇插入就ok
是…

成班00後冇睇過依套?
我都係睇完查一查先知香港原來表係得
我細個果陣比二表姐㩒住黎錫嘴,佢又好靚
仲有旺角卡門
可能我FF太多
我表姐離過婚
每次見親 佢都好熱情(一年可能只見兩三次 平時冇交流)
會橋我手 會餵波餅果d
佢係有身材又會打扮果d人 米七成日著短裙仔
勁撚尷尬我覺得佢成日想挑逗我
唐記關近親繁殖事咩?
咁堂都可以了
佢有橋其他人即係你FF
都犯
下一條就係講女子亂倫
Seee…d
Seed pls
今日真係幾開心~我表妹屋企人黎食飯,今日見表妹身穿一條厚黑絲襪,可能太凍啦,不過對我黎講就太正啦~上到黎佢第一時間隨鞋,當我見到佢隨完鞋露出隻黑絲襪腳的時候,我當場硬晒!之後都有傾有講等到差唔多食飯~食完飯係到玩啤牌啦~玩到太高興,所以我表妹d屋企人走先~結果得番我同我表哥表妹玩!玩個時,因為我表妹坐我側邊,我時常用隻腳撞她的黑絲襪腳,每次一店到佢隻黑絲腳,就覺得好正,厚得黎見到d黑絲包住佢d腳趾真係超正!之後玩到差唔多10點幾11點 我表哥肚餓 落左去買野食 其他人就訓左覺 得番我同我表妹玩住先~玩到冇一陣佢想休息一陣~我就同佢坐左係到睇電視.但我隻眼就一直專注在佢的黑絲襪上~當我睇到佢睇到好似訓著左~我就大擔用隻手輕輕地店下佢隻黑絲襪腳 見佢好似冇咩反應 我就開始更加大擔 我整個人就向在佢腳下 我輕輕地用鼻聞下佢對腳 沒有臭味還有點剛剛洗淨的黑絲襪味 超正!一直聞聞聞...都好似見佢冇咩野 我就開始慢慢將開個口輕輕地放係佢隻黑絲襪腳,一開始我冇將佢成隻黑絲襪腳放係口到,只係輕輕地用口含住佢幾隻黑絲襪腳趾~感覺得很溫暖 佢對黑絲襪質感真係好正!再過了一會,我就使下用個口含住佢成隻黑絲襪腳趾,含住個時更係使下佢隻腳ge味道架啦~可算係唔錯,佢隻黑絲襪腳趾差唔多已經有晒我d口水~含完腳都見佢冇咩反感,緊係進一步啦!我就拎我的細佬出黎~見佢隻左黑絲襪腳比我含五咁多口水,我就拎佢隻右黑絲襪腳輕輕地在我的細佬上 上下搖動 只是輕輕撞了她的黑絲襪腳 我整個細佬已經當場硬了 之後我就將細佬放係佢左腳同右腳中間 開始不過穿插 而佢就好似覺得很點痕 我就停左一陣 見冇咩野就再開始穿插~唔知係唔係對住佢隻黑絲襪太正 我唔夠一陣就會射 不過我立即停了 咁好ge機會 點可以玩咁小時間 之後我就用佢隻黑絲襪d腳趾輕輕地撞我的龜頭 超爽呀!好快又搞到我又想射 我就忍唔住大力左抽住佢隻腳放在我細佬上 用手捉住她的腳把我的細佬上下搖動 結果整醒左佢!佢醒個時見到我咁樣 呆左係到!之後我就話:sorry表妹,我唔係有心架,我見到你隻黑絲襪腳我實在頂唔順!表妹就話:我隻絲襪腳上個d係唔係你d口水黎~我只好老實話:係呀~但我真係忍唔住,你對腳真係好正啦!表妹就講:你咁樣我會覺得好唔乾淨囉!我就講話:表妹 你可唔可以比我做埋之後我想做個d野呀 我只係會店點你隻黑絲襪腳 唔會店你其他部位架!表妹就話:你唔覺得咁樣好唔乾淨咩!我就話:頭先用口含住你隻黑絲襪個時 我真係覺得你隻腳味唔錯 而且你隻腳又靚 加埋對黑絲襪真係正爆 你比我含啦!表妹就話: 我都唔知點講好了~如果你真係要用我隻絲襪腳而你覺得唔會唔乾淨 今次就算數一次 當係新年 你要就快啦 唔係一陣哥番黎就唔知點好!我就開心咁講:真係唔會店你其他部位 我一心專注係你隻腳到 你可以睇電視的:表妹話:你唔好整親我就得啦!快d搞店! 之後我就立即將表妹一隻絲襪腳放係口到 另一隻就用手拎住佢隻腳 係咁用佢隻腳摩擦我細佬 因為一邊含住表妹黑絲襪的腳味道 一邊用佢隻黑絲襪黎腳交 冇一陣 我就射左大量精係佢黑絲襪腳上了~之後佢見到就走左去廁所掃乾淨便出來拿回鞋和佢哥走了!
表妹唔係有分 近遠表妹咩
請左咁耐
有表妹張圖未呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞