麥當勞apps真心垃圾,到而家都未用得

158 回覆
174 Like 13 Dislike
以前香港版apps已經夠垃圾
經常有bugs,彈d古靈精怪option出嚟
有時明明冇果樣嘢但可以比你加入購物籃
去到埋單先至彈error又唔比你知係咩問題,要你自己試先至知道原來係賣晒
成日整d弱智coupon出嚟
明明唔用coupon買批都係11蚊,但就要整個11蚊買批嘅coupon出嚟
仲有一張coupon整到好似人哋ig出post咁,一張相都要分幾格出
好好哋一個俾你提供優惠宣傳新品嘅地方,整到鬼五馬六慘撚過睇廣告

但而家香港版麥當勞apps執笠,個垃圾程度先至去到頂峰

如果你轉ser要轉移資料的話,停服維護好正常
但你停完兩日之後用戶係要重新註冊
2024年一間公司更新apps轉ser竟然要重新註冊
聽講之後仲要等3日比你人手重新輸入返親子會資料
有冇垃圾到咁呀
都唔緊要了
宣傳話「14號-15號暫停服務,16號搶先下載」
我屌你老闆真係淨係可以下載,冇話可以使用,更加冇話回復服務
而家16號了,你下載完個apps,都係冇得揀香港地區,冇得用
下載就梗係想落單買嘢食啦,搶先下載
你淨係俾人下載唔俾人做會員落單,咁有撚用咩
搶先下載呢d宣傳真係好撚嘢
下載左,無香港既
淨係可以下載,冇話可以使用,更加冇話回復服務
預咗佢過唔到資料過新app
但其實透明度會唔會太低
早啲認衰好過啦
聽日堂食都冧埋就好笑
想兩日就搞掂晒啲嘢,香港仲有 IT 嘅咩
金拱門多數搵大陸搞
但簡繁唔同,又留下後門咁
「几百萬工程你唔係半日就同我搞掂下嘛,起碼搞多兩日啦」
lm
up
Mccafe期劵要等2-3日先入到account
弱智到無倫
好撚在無買4個飽coupon
臨轉system 先sale coupon 係咪玩野搵野黎比伙計做

仆街apps 前兩年已經無得比人揀多汁 多醬
攪到叫魚柳bell 無得多醬
(其實想tailor made order 塊魚柳即係包新鮮d 唔會淋晒)
香港啲IT狗不嬲都係搞笑
未去到英美加 中印嗰班都正常過佢哋
咩四個包 coupon,本身幾時買都係 5 月 12 號到期
到而家都仲未有得download
呢兩日係Test 埋無App+Coupon 對銷售有咩影響, 預左會少左人買

所以揀一日Weekday, 一日紅日

不過而家好似Test 多過一日
真係要 4 點
兩蚊薯餅
親子會又無左
根本弱智
你哋入到?
我仲係"很抱歉,暫時無法運作"
重裝都唔得
應該要等佢人手重新入資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞