iPhone psp 模擬器ppsspp已上架

1001 回覆
167 Like 6 Dislike
ever17 remember11
命運石之門
428 ,Time traveler
Retroarch
有冇手制推介?
呢款手制有冇差電位?

D按鍵係咪跟返psp d制?
以前用過,原來而家用唔到唔好意思
咁除左個start位唔岩 其他制位岩唔岩
我down左幾個都係 .7z 解壓做 .iso
佢無game裡面,無侵權成份
師兄唔係我想講,但你真係上連登上到癲癲地喎
你理得人一半口語一半書面語,你最多話人講野奇怪,但係你係無啦啦屌鳩人喎
閃退依個字你拎古文黎做例子就真係幾戇鳩,原來古時有手機有電視有電子遊戲玩?
Ever17
如果開藍芽連唔連到
unzip佢

喺個app度載入返upzip出黎果個iso檔
頭D用iphone mon勁難玩,比阿樹放星

轉彎撳少少都好似扭大呔咁

返去駁手掣先
可以rename佢做 .zip, 之後就可以unzip
入面有iso檔,放入game個folder
即刻 dl返心跳回憶4玩
要係setting開左呢個option 先

放資料夾都得,但資料夾同cheats file嘅檔名要同隻game 嘅iso file name exactly 一樣,記得係6個英文字母同數目字。
我放工返屋企check返我mac嘅file再覆你
有無人記得曾經有隻psp game 背景係二戰大日本帝國海軍 架艦可以自己改造 改到幾百支艦炮都得 闖關式玩法 最後d敵人係激光武器 唔記得左個名
直接用模擬器個app載入unzip個folder就得

佢係咪淨係玩到psp?ps2果d唔得
果然兒登係多白卡
仲有唔係中國人會講既字就係蝗語
發癲之前與奇專登扮識野搵古文黎講閃退不如搵下一開始屌個樣野啱唔啱先啦
識D野
我個Dropbox仲有iso係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞