何伯與大山婆 第5集 即討區!

494 回覆
6 Like 57 Dislike
同個窮撚香港人第一次結婚,呃咗身份證先
再慢慢搵獵物呃埋身家
嗰啲咩虐待得啖笑,何太咁嘅磅數一拳打死曹打如都得
真係要上到庭既
不論係佢自己儲定係亡妻既保險金都好 都一定係判返比佢
如果係保險金既,咪分返一半比佢囉

但最後都係個官點判就點判
你理解有錯誤?
我講話由得佢死喎
乜野要迎合個強姦犯呀
佢要比人呃咪比人呃囉 D錢又唔係你同我既 關大家撚事咩
大家都係食花生

講埋斷絕關係,由撚得佢比人呃
咁又點樣會話D仔女絕情呀 依家係佢要痴埋去比人呃
人地要死,你阻人死黎把撚咩
何伯 之前好似同 二仔 住 ,依家間公屋係 新何太
唔黎到香港又點易搵獵物
仲有好多 啦 屯門 娜娜 happy 伯,計算基 同條女 ,全撚部大陸女人
到時講何伯對佢乜乜乜唔好個啲啦 搵藉口走人
咁都唔貪錢? 戴龍鳳鈪實在定叫隻佬買完去折現實在?
套現扮慘 佢蝕賣同賤賣都兩回事啦
到時又會「被何伯打」
第二任老公都打我,所以又要離婚
全部大陸婆都係咁分到公屋
渠勇碌jer 打禾塊面啊
其實單嘢去到今日已經再無乜花生可以食,爭在幾時睇到個結局

依家個廢老點都係輸
拎返450萬,個大陸婆呃走佢,佢無老婆無仔女無錢無面
拎唔返啲錢,個大陸婆見無肉食就會走,一樣無老婆無仔女無錢無面

我再退一步,當個大陸婆對佢有感情唔離開,佢都無晒親生仔女同啲孫,一樣輸

依家係想快啲睇個廢老幾時有報應

同埋今個成個節目個大陸婆唯一講得啱嘅一樣嘢,就係佢話佢個目標係搵好多錢
都唔係佢自己錢買啦
珠鏈鑽石戒指都可以戴出街威威
唔擺酒嘅龍鳳鈪留黎做咩?
依家名正言順套現阿
佢頭一個月已經想拎你一球做生意
唔駛三個月就揸都無啦

不過大山婆都做開呢d交易 點會難做
係 所以何伯點都拎唔返450萬
最後一係大陸婆手 一係仔女手
咁我寧願比仔女拎哂 唔使益個大陸婆
定係無錢請律師 套現諗住整返個10萬打官司博4.5m
反正唔係自己錢 無所謂啦

不過你洗晒咪揾仔女求救
東張拍落啲嘢冇播到
似想帶返風向幫何伯何太了結件事
其實有無話450萬大約點黎
廢老成日會話錢自己搵
咁想有人愛錫自己就無分年齡嘅

不過呢件大陸婆就肯撚定唔係追求呢啲啦
間公屋我又唔明
兩個人點拎到一房單位?
有嘅
就係大陸婆真心為老人家仔女好
而去幫手修補關係
何太煲湯煲埋畀仔女飲囉
我哋正常人思維就係
依家個廢老精蟲上腦,又中晒個大陸婆降頭
佢一日拎唔返啲錢都會好嬲好嬲,覺得自己比唔到錢老婆係無面

但佢又真係唔會拎得返,所以只可以keep住屌等自己出下氣
不過呢單嘢東張都播完,等無咗熱度,個大陸婆又無晒招出自然會離開
唔通明知你無錢都keep住養你煲花鳩湯比你飲咁蝕咩
啦啦聲拎晒首飾止蝕離場啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞