[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(78) FM完滿結束!睇住DAYOFF 等 LENIVERSE 同CB

1001 回覆
18 Like 12 Dislike
勁舞之下必定有墊音 冇可能100%真
當佢地女點會咁樣擺上枱仲周圍開炮
閔老母自己驚比人切割咗就玩完先咁樣綑綁
你Po多啲相嚟睇吓啦
睇左兩日Online
勁羨慕你咁近距離見到佢地
老細等梗bts 回歸啦,到時乜錢都賺翻晒
And everybody's talking shit
No bigger hypocrite, it's fine, though
My sisters and I we sympathize
做製作人關心自己隊crew本來就應該,你估仲係以前咩idol唔值錢咩,佢擺自己隊上枱唔緊要,擺埋人哋上枱仲要開名,擺明就想引戰啦

講到尾因為新牛始終係練習生做起,未有能力離開個製作人,粉絲咪擔心囉 的確某程度上fim寶都有包裝過,但佢哋至少唔係白紙一張,對我嚟講,fim寶每個成員都有自己嘅武器,點都見得下人
講就話情同母女
但利益當前
老母都照賣
正刀
raise your glass我每日都loop
loop到我都識唱啦

我睇左2日fm
佢地day1 同day2都有唔同
day2係唱得好啲
我肯定係live
聽朝又可以翻睇啦
應該仲有大把好野收埋
嘩 妹寶最尾望住你笑嗰下
好清
最可憐係淨係留到負皮但駁唔到
但最新料係閔老母同frd d私人對話笑鳩nj+nj fans
其實佢哋可能只係望緊地下個Mon
而唔係望我鏡頭
今次件事應該會去向最壞最壞嘅方向發展。
首先,閔冇得再玩,洗馬檻係業界大忌,唔理你咩瓣數。養唔熟,今後有咩公司搵你?
基本上,整個娛樂職業生涯經已結束。唔駛旨意有得撈,食公司夾棍,穿公司櫃桶,你係老闆請唔請?

就係咁先恐怖,佢無得揀,一定狗急跳牆咬春袋,同你死過。ador係最後一個堡壘,未到大結局係唔會停,玩到最後一息,依家先至開始,未來大把時間玩嘢。

佢呢種人得唔到,都唔會俾你好過,大家玉石俱焚。成間hybe所有人要一齊陪葬先心足。
由第一日,除咗閔,眼中全部人都係外人。無論訪問,用詞,思維用一種外人去講嘢諗嘢,覺得靠自己,我等於ador,ador等於我。

佔用咗最好最大嘅資源,當時無人認為lesserafim係親生女。而特別挖角,籌備三年先至係重點計畫。就算fearnot都同樣感受,但從無講過半句不公平,怪公司怨人怨物。
近月先至開始轉口風,怨lesserafim係親生女,怪公司偏袒。平時唔講,依家先至講,因為一直無人覺得係,直到有人去鼓吹群眾跟風,佢哋要盲目附和,咪挑啲骨頭去滿足佢創造出來的故事。

會咁講嘅人,唔係去煽動人,就係俾人煽動。
類似咩抄襲,初初係點講:同公司同一個風格。後來點?一聲號令,矛頭指邊,班人陀陀檸跟佢指邊。

佢思維覺得你哋全部外人,無咩同公司,非同公司即抄襲。思維決定心態:我無反骨,無二五,係你哋欠我,心態由頭到尾hybe係非我族類,我係獨立自成一國。

不停製造矛盾,除了劃清界線,更要塑造攻擊嘅合理性,緣由公司上上下下對佢唔住。
就當全部指控係真,再退一步,差你條數乘大三倍,你都仲係欠緊阿公。
咩唔打招呼,人哋長輩兼老闆,而且係一條毒撚,行路望住自己肚腩行,會望人咩?

我唔會怪5個𡃁妹,提攜出道,有知遇之恩,愛護有加。雖然商業社會,你出勞力我出錢,叫得做飲水思源,重情重義,好合理正常。

唔正常個個係佢,食碗面反碗底,手指拗出唔拗入,吞兄食弟,專食自己人。如果係以前,要跪喺祖師爺面前家法伺候,一人一碌紮棍。呢種人無撚用,唔死都無用。
仲記得NJ一出嗰陣係咁講BTS師妹團
依家就咁樣反咬返Hybe轉頭
老實講,覺得閔老母啲輿論戰係幾勁
但可唔可以唔好再搞鳩我哋班女
將返個矛頭直指返肥佬啦
跟本閔呢個人就養唔熟,好聽就講創立ador,難聽就係費事你差隻腳搞到其他廠牌,由佢拉走source 舊員工同練習生就知,公司本來已經畀足面你個廠牌,係都要搲爛面,無事就HYBE,有時就劃清界線

source?
流料都信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞