[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (234)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
好似fatgor 咁
傑志平時入開場啲球迷去晒邊
今日前場唯一一個有作用就係費77

佢真係又有class又有heart
見到有入場
自由意志杯葛
你日日洗
見到林sir就醒起要做日任
M……..
其實埔傑果場聯賽+精液 好好睇
勝利球迷梗係係勝利道啦

流淚行勝利道
罵五件老糊塗~
廢7今場都幾勁下

唔知邊條傻鳩換走佢
埔有主場加成
最尾重要換走埋神田
大埔主場氣氛保證
Ger 定 唔差在出埋Kiki
要換就換歐沖加kiki la
係咪有啲19條款話踢多過60分鐘就加錢
傑志全場都踢出到咁嘅表現,不如唔入決賽好過。反正都唔重視~ 傑志最錯就係菁英盃4強爆冷贏大埔4-3 晉級決賽。👍 👍

傑志全隊都唔知道踢咩鳩?傑志雖然唔重視菁英盃,不過呢2年係呢項賽事連續5次對碰傑志都贏唔到流浪一次(包括4場分組賽3負1和,同今次決賽1敗; 總共5場得到4負1和)😅😅😅

傑志呢啲表現,根本上等完季。加上菁英盃本身傑志都唔重視,睇班球員表現就知道喇。下季無亞洲賽踢,希望傑志唔好亂簽外援喇。留拉美治,恩查,迪美路夫~ 今日無出基爾頓都係輸,樂仔一樣差。鬧基爾頓個班係邊?伊高,一仔,潘沛呢啲廢嘅表現,仲唔快啲OUT! 😊😊😊😊

今日陳晉一 (一仔),伊高 沙托尼,潘沛軒 大部份時間為傑志打少3個球員。傑志點樣贏流浪啊?一仔賽前訪問仲話對宜嘉唔留手,呢場明顯球場內做比均宜 嘉緯喇。咁嘅表現 呢場波仲收$120,笑死人咩?睇嘉緯 均宜退役,係值得。但不如去麥花臣睇波好過!! 但係如果傑志理文因為今個球季 搞到無冠軍而下年散班或者自降,我覺得香港足球應該會死。(幸好今年都有個冠軍; 傑志有超級聯賽會盃冠軍+銀牌冠軍2個冠軍,至於理文如無意外都有個聯賽冠軍 )😎😎

無論如何,恭喜標準流浪嘅盧均宜 林嘉緯 攞番個菁英盃冠軍光榮退役。🏆

BTW 講番場波....下半場我真係唔明白點解袁振謙個球連續禁區內被流浪後衛kick 低兩次都無12碼,VAR 又唔睇? 之後一仔比人打塊面打到訓低,流浪又無球員需要被罰紅牌?唔通陳晉一自己打自己塊面?😚☺️

傑志落後1-0之後,金東進選擇 換艾里奧 同羅素 後衛 但又只係位換位 而唔大部份時間推佢地上去打前鋒(反正都係用高空波鳩斬埋去先更大機會入波)。伊高 一仔完全無心踢,換走其中一個 球員出馬斐好過喇。MATTHEW SLATTERY 起碼菁英盃 會落場博老命~ 下半場 最多叫祖連奴踢左翼,馬斐踢右翼,迪美踢前鋒。 KIM SIR 咁嘅換人,咁嘅心態都唔係讓比流浪贏冠軍?根本上 金sir 就係知道自己呢場贏輸都會比人炒,輸更波無可能仲踢得咁保守。係教練都知道落後之後要 踢 3-4-3 喇,決賽輸 1-0 都係輸 2-0 又係輸。怕咩鳩先?🤣🤣

下年最好叫理文用埋金判坤代曾招達番嚟香港球壇好過,KIM SIR 應該會 DIE ARLY FOR MALAYSIA 或者 DIVE FOR MALAYSIA (同2018年代表香港隊跳船 提早走人一樣)~ 希望大馬足協賠解約金就算喇。金判坤 vs 金東進,咁就好睇喇。(當然傑志用金信煜做教練都OK嘅)😅😅
Rich7同班鬼佬:鬼佬唔可以慶祝佛誕所以唔來

U30kidchild:成家立室咗紅日唔放人
U20kidchild:就嚟完sem 趕pj 溫final
U16kidchild:DSE/測驗時期唔來
U12kidchild:老母的咗去睇搶包山來唔到
埔堆鬼鳩爆係好睇
大字報講啲嘢空泛到呢,同尻噏無分別
頭先見到,心諗邊個弱智用哩個font type
行到埋去樓下都差啲睇唔清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞