【芳文社】孤獨搖滾!(10) 結束バンド 𝗭𝗘𝗣𝗣 𝗧𝗢𝗨𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟰 “𝗪𝗲 𝘄𝗶𝗹𝗹”

651 回覆
10 Like 1 Dislike
我想買家姐同酒鬼多啲
支持
買左邊D
一番賞,card, 扭蛋,襟章,figure
黏土人嘅新換面set又想買,但又覺得冇bocchi嗰set咁得意
聽完新一集有無人想要懶人包
要!
全都要
#52 青山水野回
分開2次先,仲打緊Corner 部份

Bocchi Time
青山攞到車牌, 第二日4個人食飯&換手揸車
JJ 感謝(唱名)
BTR 今後corner 方向, 回應最近飛晒(讀信)

正篇(青山&水野)
Opening就講咗青山吉能役
&水野朔役

轉話題好生硬CUT 走呢段/CUT雜誌
CUT 雜誌影封面&訪問特集
又講返前面揸車
紗弓姐さんっぽい 俾advice 青山
一緒に地獄に落ちよう
結束band學車計劃??

JJ 193 戴全員顏色戒指
放到張相勁大睇

CUT內容 有作者interview,樂曲review, Tricot, Kana-Boon 對談(幻想)等等

樂隊人Self cover 光の中へ

8月4日 Rock in Japan 4人參展決定 (青山/水野感想)

JJ 193 演出後Line聯絡講自己唔緊張,超enjoy,大家都應該無問題。
青山:你啫我地呢邊唔係

睇片同X用魚眼鏡頭影嘅相好多人,之後4個人出點算

青山(讀信) JJ 感想
rehearsal カラカラ(193 ver.)、小さな海(清唱)
開演前goods 已經賣晒
當日天氣好好但開演變涼

水野(讀信)
(カラカラ)木谷竜也Fol 水野大興奮事件、これは夢?
北谷係水野嘅推し

最近見到出名嘅人試練青春コンプレックス&出story
青山:比我彈得好

(換話題) 呢段有啲難明所以睇多咗好多次
青山:空氣清新機今日好嘈,睇黎我地就好似被污染嘅soul gem 咁好需要被清淨
水野:咩嘢係ソウルジェム
青山:好嘈,唔準出聲留返你嘅疑問喺心入面
有時錄radio 果陣咪會遇到對方好興奮咁講,但你唔知講緊咩嘅情形,多數都會哈哈哈咁就過咗去。但就係會有人覺得miss 咗好重要嘅嘢咁返轉頭問「咦頭先呢度講緊係咩意思?」
青山:(解釋ソウルジェム) 就係我中學果陣好鍾意嘅一套動畫「魔法少女小圓」嘅其中一個scene,簡單黎講「濁る」就係跌落黑暗深淵咁 (比喻)。
42:30 有無睇過小圓嘅人extend 吓咩黎
青山:明明就係一個多作品嘅radio節目嘅pro(主持人),但就會將鍾意嘅作品嘅ネタ靜靜雞融入節目裡面然後自high,我就係一個咁嘅陰キャ

水野:無睇過唔知道ソウルジェム係啲咩黎係我唔啱
青山:Aniplex 㗎喎!(下略)

再下面就係做Corner
ぼっち予想テスト、イキリ懺悔室
https://x.com/yopipi555/status/1793284450245374398?s=46

三次元結束車隊🚗 ⁼³₌₃
青山開車
一緒に地獄に落ちよう
應該就係生日飯果日,鈴代同水野喺各自節目有提到
地獄直通車
青山吉能(魔王) (cv.後藤ひとり): Wel…*3 Welcome!!
魔王招待朋友黎屋企落地獄好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞