Toyz劉偉健販毒遭判4年2月 5/16入監

288 回覆
231 Like 8 Dislike
超派點有錢都唔敢再搞佢 再搞佢全世界都會針撚住自己 緊係唔著數啦
條友係衰販毒呀
試下係香港啦
唔坐返十年八年
佢連同fd賭錢都出千都知佢人格幾有問題,仲有邊個敢同佢玩
連登仔睇統神睇超哥
一隻就戀童
一隻就見人就咬
睇超派打toyz 之前講既野都已經好支那
肥豬王會唔會探佢監?
去到呢個地步 已經唔係世界冠軍呢個名幫佢咁簡單啦
真係靠個名就做得起咩
隨時佢番到身都未到肥豬
張家朗個商業價值都唔知有無toyz十分一 你會唔會舉錯例子
台灣網絡環境係咁 個個都鍾意湊熱鬧
Toyz 又鍾意辣鳩其他人 本身話題性就高
成功都幾正常既 唔好話台灣 香港都有好多人討論佢啦
你拎奧運D級運動 得垃圾香港人先打飛機嘅張家朗同Toyz比

Toyz個field 係講緊幾千萬件只識打機嘅社會垃圾華人
打到最Top果0.00001%先做到

張家朗塊牌 收皮啦
冷門到咁嘅運動 有運動能力嘅人 走去玩到排球都未輪到劍擊啦

Toyz 人格垃圾就一定
但講成就 一定高撚過張家朗
游水銅牌都重要過佢果塊垃圾金
黃金寶做世界冠軍 都重要過佢塊金
傳家俊拎嘅任何一個master 都重要過佢塊金
劍擊 誰他媽的在乎
呢啲女比人撬就梗㗎啦
睇下幾時比人發現㗎姐
奧運金牌比你咁樣踩?

如果張家朗係台灣人
個名肯定響過76toyz好多
toyz個名出到國外咩
toyz開直播youtube平均都係得幾千人睇
最多都係之前放監出黎有幾萬人

點同張家朗比
你覺得張家朗個名唔夠響係因為香港無投放足夠資源/重視全職運動員
你講到台灣無奧運金牌咁

台灣大把奧運金牌選手啦

同埋都唔洗拗

Toyz吸金量一定屌打張家朗幾條街
聽日就入冊嚕
供出毒品上游
其實佢可以學佳哥咁走佬番嚟XG
好想睇佢地扑野
所以你咪唔係佢
鐘共個陣要出工商 全部無得落佢袋 淨係得一份糧得十皮野一個月 如果你清楚kol事場你就知十皮野一個月係幾小
佢咁既流量出個ig都唔止10皮港紙 小薯茄直頭貴到2字起跳

佢上條女奈奈老豆黑過超哥 無人敢搞到佢 唔係點會詐賭咩事都無 報紙都唔點提佢

台灣人治社會 我肯定佢兩年出到黎一定繼續搵好撚多錢
佢咪比番哂錢館長囉又唔撚計?
肥神以前都有女朋友 佢自己直播講過 其實佢地咁既地位要屌女係台灣有幾難 你睇下369 d爛面都係屌到腳軟
佢覺得小戴流量會高過toyz
都on99

睇健人蓋伊都知冷門運動都係要搵kol promo
張家朗唔夠響係因為劍擊冇人睇
如果足球香港有人踢到5大聯賽
都肯定出名過佢
點會。。。
佢HKE底薪20萬台幣
其他隊員直播工商55分

TOYZ係82 Toyz 8
無可能工商會有8收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞