連登全季失敗會員排行榜

8 回覆
2 Like 1 Dislike
1: 朗狗仔

死性不改 執迷不悟 擁護一個破壞法律公平 戰術日系嘅人渣球員

2:游學修匿名上連登

唯一優點在於運太強 咁嘅樣做到明星 咁嘅料 痾屎都大把人睇

3:贊師傅

足球說故事 一代叫春王 寫嘅足球文看齊鄺俊宇矯情
文 以為喺試當真拍幾條片就係電影大師

4: 大雞樂

大腦缺氧 成日喺波台講其他話題 文化程度連何太都不如

5:給陳綺貞xx

視力 腦力都嚴重缺乏嘅人 點錯相都沾沾自喜

6: 曼狗

身份就係低等生物嘅象徵

7:晴晴

每賭輸一場波 大腦都自動轉化影像 為自己贏左嘅假象 堪稱賭界一大編劇/剪接師

8:補充

9:補充

10:補充
E.Dier啦 幾年前阿仙奴由無歐洲賽踢
日日開post燈 燈到今年英超衛冕亞軍兼突破十六郎
8: 佩雷斯主席
唔po自己條撚
有連登開始計 佢每年都入選
9. 慘過翻印度

男女不分

死性不改 執迷不悟 擁護一個破壞法律公平 戰術日系嘅人渣球員

身份就係低等生物嘅象徵

每賭輸一場波 大腦都自動轉化影像 為自己贏左嘅假象 堪稱賭界一大編劇/剪接師

8:

日日開post燈 燈到今年英超衛冕

9:補充

10:補充

身份就係低等生物嘅象徵

8:

日日開post燈 燈到今年英超衛冕

9:佩雷斯主席

著名on9

10:
慘過返印度

著名on9 分辨力嚴重低下 男女不分

11:

12:

13:

14:

15:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞