何太反擊「壯陽藥煲湯」何伯充滿自信說:「啲後生仔唔夠我嚟呀!」

174 回覆
78 Like 86 Dislike
何太呢D怪物級唔覺得係女性囉,都係搵番二次元老婆真香
工具人唔係人所以無利用人
求其一件連登仔女裝都正過佢
通左關,有得落骨場玩後生女,佢唔去,寧願玩個大山婆,我認我唔夠你黎
何太黑歴史冇人報過,慌張望乜沒派人回去她來源地深究下…
有得搞?
何太班聲有D似"我不能忘記你"
係今時今日既XG, 有正義感想做好事, 結局只會害死自己
有位老人去醫院做健康檢查,

檢查過程中,老人不斷向醫生炫耀自己的新婚妻子

老人:「我那新婚妻子啊,臉蛋嫩,皮膚又好,身材更是一級棒!」

醫生:「嗯.. 是嗎」

老人:「是啊!他才25歲,我們新婚三個月,他就黏我黏得不得了囉!」

醫生:「....」

老人繼續說:「你猜怎麼來著?她懷孕了!我讓她懷孕了!厲害吧!!」

醫生:「你讓我想起一個老朋友,他是個獵人,有次他去非洲打獵,
    臨面的是一隻兇猛的大獅子,他拿起背後的獵槍準備瞄準,
    沒想到帶錯東西,拿成雨傘了,他靈機一動,
    拿起雨傘自己配音 『砰』了三聲,沒想到獅子居然倒地而死!!」

老人:「那怎麼可能嘛!一定是別人幹的!!」

醫生:「我也是這麼想的。」
東張政治任務嚟,做得恰如其分
邊個二次元老婆係你心水
落撚左偉哥 所以你咪勁過後租囉
醒未呀
其實你有無經歷過舊時香港人茶餘飯後坐係茶記會講啲咩?
小朋友
唔怪得jj要叫何b仔,真係姓何特別勁
計時間順序
轉移既係屌紙餐具既聲音
證明香港真係無新聞報
正常蔡天鳳案先應該係依啲級數
如果何太有4億5千萬, 我驚你扯唔切咋
啱,對住大山婆都起到機,真係勁過啲後生仔
個阿伯講到自己9年無掂過女人無性需要,有無諗過點解自己9年後飲完啲湯就扯得起有性需要
無自信先會自吹自擂
連登仔見到新何太咁既款都鳩縮. 仲邊夠何伯你黎.
咩小事?
香港有今日咁都係因為支那陰道
飲L死個阿伯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞