依家仲有邊個電訊商可以零機價出iPhone?

18 回覆
0 Like 12 Dislike
記得好耐之前有呢樣嘢,依家係咪冇晒?
要上台計返仲貴過就咁買啦
當然知道,只係想問吓依家仲有冇呢樣嘢
早兩年數碼通好似有,依家好似問都冇
零機價但要預繳
有咩用
以前有都係啲水魚Plan
以前iphone3g 3gs 上台係咪有0機價0預繳 定我記錯
依家都有架,不過要你用最少2年先免預繳
機價就係ip越嚟越貴先要補差額
除番上台仲貴過直接買,你鐘意分期,不如直接做分期
你用個成千蚊既plan應該有
而家啲電話貴咁多
電訊商點會同你做零機價
有都好貴啦個月費

不過係炒完先會有
依家好似apple唔比佢地咁做
變左apple plan
咩1年後退機再出新機之類
竟然係apple唔比佢地0機0預繳俾客
邊度係
好撚多人唔理畀得起仲用貴PLAN 當年JOIN嘅零機價唔理KEEP住續 畀幾百蚊仲衰過百幾蚊PLAN 香港人唔格價架
同埋市好啲人一炮過
炒IPHONE賺嘅錢夠當年一炮射爆個PLAN加機 基本零機價冇肉食冇人JOIN
而家有兩三間都攻舊客 買機平幾舊 但個PLAN要KEEP住RENEW兩年
最後係 換機間距長咗唔少 有幾多人因為出新款而換 IPHONE 11 IPHONE 12 GALAXY S22 呢啲機 仲有堆中階機用家唔換等壞先換機
而家仲有0機0預 只係要用信用咭畀月費自動過數
佢出自己個換機plan
樓下話唔係,咁你咪自己搵吓邊個啱
依家iPhone 有兩卡仲走去食貴plan 咩
果陣好狗架,隧道費(今日叫行政費)不特止,仲要焗你加$38蚊增值服務,揀2個$18既又唔夠$38,焗你揀埋d來電接駁鈴聲一係賽馬資訊定乜鬼,加埋唔止$38

不過當年iPhone4, 5, 6果幾年好好炒,劏機賺plan 大有人在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞