愛情當入樽 勁難聽 成為youtube熱搜

125 回覆
79 Like 3 Dislike
Fiester 其實換咗主音開始已經係比人話緊 話佢哋買view 同 marketing band
逆流睇YouTube live都係災難級
新一袋
就係呢個問題 , 不過pr一件事,都要佢地堅持玩,無解散,其實都好努力
Ghost_Riley巴打有無聽香港野?有無推介?

呢幾隊我呢排聽,唔錯

luminari 女音主音 hardcore
stain of welkins 男主音 metalcore
after tales 女主音 J rock 風
外國野/日本野多
香港野之前聽過啲唔係解散就已經唔活躍

鐵樹蘭<<<唉 又要講sunny
觸執毛又唔活躍
雞蛋蒸肉餅變咗絕命青年
秋紅就變咗依家隊凡枯
逆流
Instinct of sight
香港搵唔到食 ,主流都食緊草,何況地下,仲要玩呢D香港所謂'重型' 恒野
Sunny真係人辦
濕鳩moment keep住去大陸搵人仔
鐵記19年開始已經冇活動
重要屌返粉絲轉頭 算啦 已經唔志在
ching識貨,全隊得佢一個正

上佢IG,樣唔錯,又有身材,唔矮
Metal好恐怖聽完發惡夢
其實呢d口水歌好難難聽
唱得唔好難聽已經ok
真係death metal
Herman Li屋企搬去英國 佢先組到DragonForce
佢重識講廣東話 有香港身份證 依家勁出名 算係成功例子 但唔係香港出道
https://youtu.be/K3LN-TMUPdI?si=RCqjDcqyaYs_YpAp
不過佢哋玩速度金屬/力量金屬 冇scream 易入口好多
原來香港人黎
佢自己選擇企對面就bye9bye,慢慢番大陸搵人仔
不過雖然搵唔到食,但都有人回流番黎,例如門生
Fiester live 睇過幾次,次次都某校勁band 咁班女甩撚到pk,聲又攞得差極難聽,係真廢唔係扮。懷疑佢地d 歌根本唔係自己寫嘅,似係有人喺後面幫佢地執,好似小學雞家長幫手做作文功課咁,去到live 就見哂真章,今次仲上埋大台公開處決
想學fear and loathing in Las Vegas
https://youtu.be/6vlZGR1PeWk?si=zZSuvdmX-U7_VnpN

個主音以前上過圍爐取戀

扮素人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞