何伯時間線

7 回覆
2 Like 1 Dislike
有冇人做下整理

暫時已知

2月14情人節禮物 十萬龍鳳鈪
2月19 去銀行諗住拎100萬 但被各知提早拎會蝕錢
3月11結婚

印象中係識左一個月 結婚
結左唔夠一個月想拎100萬
咁相識時間係咪1月左右?

龍鳳鈪到底係本身有定特登買?
本身有 代表 極有可能係亡妻留返黎比孫?

特登買既話
何伯去邊度變十萬出黎買?
佢好似話係透過做定期 每月既錢黎生活

而何伯show 出黎既對話圖
除左佢仔細鬧佢既 對上已經2021年
代表中間對話已被del?

仲未計結婚送個d總共30萬 鑽戒個d

短短相識一個月到結婚 禮物已超40萬

到底何伯有另一個戶口 定係 送既野全部係亡妻既野?
你都想屈鳩何伯d錢係老婆d錢啫
其實關你撚事咩
就算450全部都佢老婆嘅,何伯都係繼承人,都係何伯嘅錢,何伯enjoy 何太咪得囉,你無試過請女神睇戲食飯咩?何伯有錢過你鐘意比100萬哄女神關你撚事咩
識左一個月結婚,結左唔夠一個月想拎100萬,但係2月19就發現已經俾細女一早棟咗d錢,即係話其實有機會個細女係更早之前已經棟走晒d錢,只係咁啱何伯去拎錢先知,然後細女順勢用呢個做藉口
估唔到
26/1 第1日擺檔
9/2 年三十 最後一日喺街市擺檔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞