其實Tesla D頭燈係想點?

157 回覆
646 Like 5 Dislike
而家班 sales 唔憂做咁款,新車交車唔會教人用塊中控台 iPad,冷氣都唔教你點用,莫講話頭燈調角度,好多人拎完車從來唔會郁啲 settings

我覺得雙方都有責任,車廠出廠設定可以校低啲,車主有責任上網搵 user manual 嚟睇,學下點用架車
舊車已經有 auto highbeam,新車好似出廠設定 default 係開咗。

喺香港 99% 嘅路都有街燈,我覺得熄 auto 比較好,佢個 auto成日神神地。

明明有街燈,前面有車,佢都會無啦啦轉 highbeam
係JDM, 所以就唔洗劏?老豆留落嘅Volvo 850仲好精神,係咪因為擋唔到D高燈就劏左佢?
根本點解係怪人揸舊車?而唔係佢地要調整下對頭燈?
車主谷啲人黎
條柒頭自我中心到一個點 唔洗同佢一般見識

就算開左自動,應該九成時間都唔會著高燈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞