呀叔之前讀Pontefract 附近間學校

54 回覆
8 Like 1 Dislike
他們更闖入一名目標人物位於西約克郡 Pontefract 的寓所。
pontefract, 我相信無乜香港人聽過或去過呢個地方。

pontefract 係一好細既town, 我估4-5 線城市。

由ponte (簡稱) 去大小小既城市如Leeds, 都要35分鐘
Wakefield 25分鐘。

咁細同同離大城市咁遠既地方都要follow, 唔怪得d 錢用得咁奧妙之處

個城堡好似好正
呢間係學校
我想講pontefract 有座城堡幾正

之前真係唔知呢個地方
你指係york?
97 年前

記唔記得呢度?
聽都未聽過
係,你邊一年讀?
ackworth 仲細,出ponte 揸車都要15分鐘坐巴士45分鐘
果時全校香港人有25 個左右,無內地人
或者行遠少少 去moor top
05year 體育老師應該仲係Mr gorsonly ? Mr Sutton?
,學校同moor top 之間有個農場成日去嗰度食煙,對草
mr and mrs Anthony 夫妻教生物同化學, mr. hickenbotoom教物理,mr palmer 教電腦,dday 教英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞