有無用緊 csl 家居上網的師兄

10 回覆
0 Like 5 Dislike
我朋友住村屋 用緊 csl sim 卡 插router,我朋友用緊 三張卡 ,一張手機 二張 router,之後佢想cut 1張卡 ,剩係一張 插router ,之後佢唔小心 將 用開個 router 插左張細卡落去 ,但個 asus router 係用大卡 攞唔返出黎,用唔到,佢再張 csl 送比佢個 router 出黎用 ,但登入唔到要密碼,我幫佢 reset 個router,再改密碼,但係 登入唔到話使用者名稱,密碼錯誤,而佢 之前又落過門市問 搞左幾個鍾都搞唔掂,而且 態度惡劣,我朋友 依家煩到仆街,又上唔到網 又睇唔到 cam ,disney+ 都睇唔到,話佢地錢就識收,成日叫人續約,有咩事 ,就你死你事,sorry for 1999
報東張西望
我朋友 聽日 去旅行
樓 主幫 朋 友整router整 到手 都震 埋
我已經reset 左 router,再入去 打左 機底個 名稱 密碼 都登入唔到
打緊飛機手都震埋,打字似打緊波斯密碼 。 。。 。 。。。 。。 。。。。 。。 。 。
報警啦
用開個router張sim卡補領is ok
Csl router預設key果個係密碼
你想diy就入wifi setup page, d連線方式check過無問題就應該ok, 本身部嘢唔多嘢set
搞唔掂就打25123123, 俾cs仔入俾佢地support搞, 佢多數都係叫你攞去換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞