吳家忻(kayan9896)為薛芷倫慶祝母親節 鋪路做「百億新抱」

187 回覆
20 Like 267 Dislike
藝人吳家忻(kayan9896)去年同拍拖兩年嘅藝人林家熙(Locker)分手,早前被踢爆同「Ball后」薛芷倫的大仔馬桂烽拍拖,同時更被舊愛林家熙、游學修及Tyson Yoshi等一眾好友群起取消社交平台關注。拍拖超過半年嘅二人,雖然鬧出是非,但兩個愈戀愈冧,近日kayan9896就同馬桂烽及對方家人一齊慶祝母親節,薛芷倫喺社交平台晒相寫道:「Family always comes first. I’m so grateful. Happy Mother’s Day !家庭永遠是第一位的,我很感恩,母親節快樂」擺明開晒綠燈Like kayan9896,以「未來奶奶」視角力證對方地位。

相中kayan9896依偎住男友胸膛,以「大嫂」身分企正中間,又同男友着灰色情侶裝,低調又甜蜜,佢同男友拍拖半年多,已經出席重要節日嘅飯局,難怪網民表示kayan9896成為「百億新抱」在望。

口味要幾差先睇得上呢條女 個鼻仲大過兩個波加埋
分唔到大鼻定波細
個鼻大過成龍
你睇吓佢老母個樣先啦
嬲what
對波再墊大啲重要啲
同時更被舊愛林家熙、游學修及Tyson Yoshi等一眾好友群起取消社交平台關注。

咁好笑?定佢BLOCK人?
唔好問
最右邊個嚟
幾正
為咗嫁豪門同啲frd反哂面
搏盡無悔
佢同試當真反咗面?
反左la
男方家族當然係有錢
但係佢哋家族開枝散葉,去到第3代,每人分到幾多?
咁一定衣食無憂嘅,但係獨立嚟計,就已經失守頂級富豪嘅級別了
為入咗豪門, 值得架
入左就係
比我都反面啦 夠運入到豪門
試當真? nothing at all
試當真只係踏腳石
完全係not give a shit....
今次搞掂 仲使去拍埋啲濕鳩網片咩
真係 錢又唔係比得多..
R到名氣夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞